Tip til dig der gerne vil slippe for at skulle bruge tid på standardbreve

Afledt af et indlæg i en debatten på Kinkster kom jeg i tanke om et lille trick jeg faldt over, engang på Scor.

Jeg læste mig gennem en profil da jeg pludselig stødte på informationen; “Min bamse er grøn”, sådan ret random midt i et afsnit om noget helt andet.

Brikkerne faldt på plads, da jeg allersidst i profilen så der stod noget i retningen af: “VIGTIGT: Hvis du skriver til mig, så start dit brev med at fortælle mig, hvilken farve min bamse har. Breve der ikke starter med denne information vil blive slettet, uden svar”.

(Jeg mener også der var et løfte om at om at blokere afsenderen).

Ifølge personen bag profilen, syntes hun at det havde hjulpet en del. Dels fik hun lidt færre henvendelser, dels kunne hun hurtigt slette alle standardbrevene.

Idéen hermed givet videre.

 

(Dette blogindlæg blev oprindeligt publiceret den 19.06.2011 på Kinkster med en lidt anden tekst)

One reply on “Tip til dig der gerne vil slippe for at skulle bruge tid på standardbreve”

  1. 36 årig kvinde der meget gerne vil finde en dominant mand der
    Er interesseret i at lære og guide mig til at blive en submissiv kvinde for ham. ….
    Har altid søgt dominerende mænd i sengen men de behandlede ikke mig ordentligt i hverdagen. .. så hørte jeg om D og S og er så tændt på at prøve det. .. jeg kender ikke min smerte grænse da det ikke er blevet udforsket særlig meget så er åben og villig for denne udfordring ..dine fortællinger er meget ophidsende og tænder mig virkelig meget, så hved at jeg går langt! !! Hvor kan jeg søge de dominante mænd henne? ? .
    Knuzzer fra første gangs Gitte

Comments are closed.