Min første bondage-oplevelse

Denne historie er en fortælling om mine første erfaringer med bondage – som jeg husker dem. Det er lidt vanilla – men det var jo også dengang 🙂

Som de siger: Vi skruer tiden mange år tilbage. Men det var en stor oplevelse som jeg har tænkt tilbage på, mange mange gange – og som jeg stadig husker ret tydeligt……


Den allerførste gang

Jeg havde kendt hende længe, men vi havde kun været sammen – sexuelt – et par enkelte gange. Vi var endt hjemme hos hende, efter en bytur, og var begyndt at tage tøjet af hinanden.

Jeg begynte at kysse hende grådigt – kunne mærke at hun tændte på, at jeg vidste hvad jeg ville. Hun satte sig på knæ, og tog mit lem i munden. Jeg tog fat i hendes hår, og begyndte at kneppe hende i munden, mens jeg tog en hånd ned, og masserede hendes ene brystvorte – hårdt.

Hun skubbede mig om på sengen, og sagde pludselig “vent” – og forlod soveværelset. Da hun kom tilbage et minuts tid efter, havde hun 4-5 lange tørklæder med.

“Bind mig” befalede hun. Og det gjorde jeg.

Desværre var jeg for forsigtig. Jeg bandt knuderne for løst, og bandt kun halve knuder. Hun tændte meget da jeg tog hende, og fik hurtigt vredet sig fri. Ikke fordi hun forsøgte, men fordi jeg ikke havde bundet knuderne hårdt nok.

Hun endte med at ligge og holde fast i tørklæderne – for de var bundet stramt nok til sengen – men ikke stramt nok til hendes arme og ben.

Bagefter – da vi lå og pustede ud – hånede hun mig kærligt for mine dårlige knuder – og jeg svarede at det var sidste gang hun selv ville kunne komme fri, når jeg bandt hende. Og jeg holdt mit løfte.

Den anden gang

Jeg havde fået fat i et tørklæde, og øvet mig lidt på knuderne. At binde med et tørklæde er ikke så nemt som at binde med et reb: Tørklæder er mere glatte, og tykkelsen er ikke lige så ‘regelmæssig’ som et reb. Men jeg var nu ikke klar til at slæbe reb med hjem til hende.

Vi havde igen været i byen – eller var det biogafen – og vi var endt hjemme hos hende. Hun var gået på toilettet – og jeg havde fundet tørklæderne frem igen. Jeg havde også fundet en saks frem – for selvom hun ikke selv skulle kunne komme fri – så skulle jeg jo kunne befri hende, hurtigt, hvis noget gik galt.

Da hun kom ind i soveværelset, kun iført en t-shirt og g-streng, stod jeg helt nøgen, med tørklæderne hængende ned langs siden, fra min ene, knyttede, hånd. Jeg legede med mit halvstive lem med den anden hånd, og beordrede hende til at tage t-shirt og trusser af.

Jeg kunne se at liderligheden lyste ud af hendes øjne, da hun så mig stå dér, og jeg kunne mærke hvordan reaktionen på, at have en Tøs til min disposition – en Tøs der ville bruges – bevægede sig fra min nakke, ned gennem min rygrad, og ud i min pik.

Hun lagde sig på knæ for mine fødder, og kiggede liderligt op på mig, mens hun begyndte at slikke mit lem med en drillende tunge. Hun holdt sine hænder på mine baller, og jeg tog fat i hendes ene hånd, og førte den op til min brystkasse, og hun begyndte at lege med min ene brystvorte.

Jeg lagde de lange tørklæder omkring min nakke, ned over min brystkasse. Jeg tog det ene, og lavede et dobbelt halvstik, som jeg førte ned over hendes håndled, strammede til, og låste det med et slipknob. Jeg trak i den frie ende – der var masser af tørklæde til overs – og testede at det ikke ville glide af hendes håndled.

Trækket i tørklædet fik hende nærmest til at sluge min pik, og slikke grådigt på den, men jeg trak hendes hoved tilbage, og kiggede hende dybt i øjnene – og rystede stille på hovedet. Det var mig der bestemte. Blikket i hendes øjne var ubetaleligt.

Jeg gentog ritualet med hendes andet håndled, fik hende til at stå op, ved at hive hende i håret og puffede hende bagud, så hun satte sig på sengen. Så tog jeg endnu et tørklæde, og lavede et blindfold, som jeg gav hende på. Jeg tvang hende til at sprede benene. Jeg blev overrasket over at mærke hvor våd hun var blevet allerede, og blev selv mere tændt.

Jeg skubbede hende ned på sengen, så hun lå ‘rigtigt’ – på langs i hendes 1½ personers seng. Jeg bandt de løse ender af de to tørklæder hun havde om håndledene, fast til hovedgærdet – helt ude i hjørnerne, hvor hovedgærdets hvide tremmer var kraftigst.

Da jeg var færdig, satte jeg mig på hug mellem hendes spredte ben, og lagde hendes knæhaser over mine skuldre – og holdt fast om hendes lår, og trak hende bagud, til tørklæderne var HELT strammet ud. Jeg kan stadig huske, at hun stønnede liderligt.

Jeg satte mig overskrævs på hendes underliv, og gav hende et kys, som jeg vidste, ikke ville være nok, og hviskede hendes så i øret: “kan du huske at jeg lovede dig, at du ikke ville komme fri igen?”, mens jeg masserede hendes fjams med en hånd bag min ryg.

Med et på en gang liderligt og frækt smil, begyndte hun at kæmpe for at komme fri. Jeg var ikke i tvivl om at mine knuder var bundet rigtigt, men et kort øjeblik frygtede jeg at tørklæder eller hovedgærde ikke ville holde.

Da jeg kunne mærke, at hun blev mere rolig igen, satte jeg mig omvendt ovenpå hende, og bandt et tørklæde om hver af hendes ankler – og bandt så tørklæderne om fodgærdet. Jeg kan huske at det var lige på et hængende hår at tørklæderne kunne nå – hun var ikke ikke så høj. Eller lang, som det vel hedder, når man ligger ned.

Jeg lagde mig ned ved siden af hende, og begyndte at pirre hende. Kælede for hendes fjams, mens jeg slikkede på hendes brystvorter, stak et par fingre op i hendes, og fingerkneppede hende – men jeg passede på at hun ikke kom. Safterne drev ud af hende, og jeg var selv ved at sprænges af liderlighed.

Jeg satte mig overskrævs på hende igen, og tog fat om hendes bryster, som jeg klemte sammen om min pik, og begyndte at kneppe hende mellem brysterne. Hun lænede hovedet frem, og slikkede på mit pikhoved, hver gang jeg stødte frem mellem hendes bryster. Jeg var nødt til at holde en pause for ikke at komme før jeg selv ville.

Jeg stod ud af sengen, og jeg kunne se hvordan hun forsøgte at regne ud, hvor jeg var, og hvad jeg ville gøre derefter. Jeg stod et øjeblik og kiggede på hende og vidste i det øjeblik, at dette – bondage – var en leg jeg ville lege masser af gange i fremtiden.

Jeg gik ned til fodenden af sengen, og løsnede tørklæderne fra fodgærdet. Hun smilede – jeg kunne se at hun regnede med at hun ville komme fri nu, så hun kunne ride mig. Det var hun ret ferm til, vidste jeg fra de andre gange vi havde været sammen. Men jeg var blevet grebet af legen.

Jeg vidste at hun var ret fleksibel, så jeg førte hendes ene fod op til hovedgærdet, og bandt tørklædet fast dér. Jeg gjorde det samme med hendes anden fod, så hun lå der, med totalt blottet fjams. Det var et frækt syn, som jeg stadig kan se for mig.

Jeg kunne se at det begyndet at gøre lidt ondt på hende, men inden jeg nåede at afgøre om jeg skulle løsne hende, tog hun fat i sine ankler med sine hænder, og begyndte at slappe af igen.

Jeg løftede hendes mås, og lagde en pude under, og trængte ind i hende, i et eneste hurtigt stød. Jeg blev igen overrasket over hvor våd hun var, og hvor tændt jeg selv var. Jeg begyndte at kneppe hende, først langsomt, så hurtigere og hurtigere – og hårdere og hårdere.

Jeg måtte holde flere pauser for ikke at komme – og når jeg holdt pause, trak jeg mig ud af hende, fugtede en finger i hendes fjams, og stak den op i hendes mås. Jeg vidste at hun var for våd til at hun kunne mærke mig ordentligt – jeg har aldrig før eller siden været sammen med en pige der kunne blive så våd. jeg vidste at hun ville bare have mig til at komme, så jeg kunne kæle for hende i stedet.

Efter et par skift mellem at kneppe hende, og holde pauser, besluttede jeg mig til at udnytte hendes hjælpeløshed endnu mere. Hendes røvhul var godt smurt ind i hendes egne safter, både fra min finger, og fra dem der drev ud af hendes fjams, og min pik var også godt smurt ind.

Så forsigtigt, ganske forsigtigt, første jeg min pik ind i hendes røvhul. Vi havde prøvet analsex før, så jeg vidst at jeg bare skulle kneppe hende forsigtigt indtil jeg var helt i bund – så kunne jeg kneppe hende hårdt, bare jeg ikke stødte helt i bund.

Til min overraskelse skreg hun at jeg skulle kneppe hende hårdt i røven, så jeg kom helt i bund på kun tre-fire stød. Jeg kneppede hendes røv dybere og hårdere end hun havde kunnet tåle før, men jeg kunne mærke hun nød det, på trods af at det gjorde ondt på hende.

Jeg endte med at komme i hendes røv, men trak mig hurtigt ud, og spøjtede noget af min sæd ud over hendes krop. Jeg sprøjtede så voldsomt, at hun fik noget af det i ansigtet, kan jeg huske. Og jeg kan huske hun førte tungen ud, og slikkede sig om munden.

Jeg løsnede hendes fødder fra hovedgærdet, og tog hendes blindfold af, inden jeg helt fjernede tørklæderne helt fra hendes ankler. Jeg begyndte også at kæle for hende, uden at løsne hendes hænder, men til sidst måtte jeg fjerne alle tørklæderne helt, for hun havde fået trukket så meget i tørklæderne, at det var begyndt at gøre ondt på hende.

Jeg masserede hende udenpå hendes fjams, som jeg vidste at hun kunne lide det, og hun kom i løbet af ingen tid, og vi faldt i søvn sammen. Jeg havde aldrig oplevet en pige der var tændt på den måde, og jeg havde ikke selv været så tændt, så jeg vidste med at det ikke var sidste gang vi egede på dén måde.

Den frække leg må have fulgt os ind i drømmene. Jeg vågnede to gange i løbet af natten ved, at jeg kunne mærke mit stive lem blive ført ind i hendes våde fjams. Begge gange red hun mig til orgasme, før vi faldt i søvn igen. Hun fortalte mig dagen efter, at hun begge gange var vågnet ved at hun havde mærket mit stive lem mod hendes ryg, og havde besluttet sig til at prøve om hun kunne kneppe mig vågen.

Vi stod først op sent dagen efter, efter at jeg havde vækket hende ved at trænge ind i hendes stadig våde fjams. Hun kunne godt lide at blive vækket på den måde, og jeg kælede hende til en orgasme, hvorefter jeg tog hende analt, mens hun lå på alle fire.

Jeg skylder hende en stor tak, for at have hentet de tørklæder *SF*

Og for at have ført mig et stort skridt ind i SM-verdenen.

One reply on “Min første bondage-oplevelse”

Comments are closed.