Indvielsen

Denne historie har jeg modtaget fra min kæreste, med opfordring til at publicere den på min hjemmeside. Hellere end gerne 🙂


Du ringer til mig tirsdag aften: ”Hvad skal du på torsdag efter arbejde?”

”Jeg har ingen planer”, siger jeg.

”Fint”, siger du. ”Så kommer jeg og henter dig kl. 19.30.”

Du har det bestemte tonefald på, så jeg fornemmer straks at du ikke har tænkt dig at invitere mig ud at spise og bagefter i biografen for at flette tæer til en kærlighedsfilm.

Jeg får desværre ingen detaljer ud af dig, for du afslutter hurtigt vores samtale. Jeg tænker over hvad du har fundet på og kan næsten ikke falde i søvn. Fantasierne hober sig op, men er frustrerende fordi jeg ikke har fået bare en eneste ledetråd. Jeg prøver at lege med mig selv, men må ærgerligt give op da jeg slet ikke kan samle tankerne omkring det.

Dagen efter har jeg svært ved at koncentrere mig om arbejdet og dagen går ufatteligt langsomt. Onsdag aften ringer vi som sædvanlig til hinanden for at sige godnat, og stemningen i telefonen er kærlig. Du fortæller om din dag og er i godt humør, vi griner og pjatter. Du overøser mig med søde ord, og jeg glemmer næsten alt om hvad der måske vil ske aftenen efter. Jeg falder hurtigt i søvn den aften, og den første del af torsdagen på arbejdet går hurtigt.

Så begynder jeg at SMS´e dig torsdag eftermiddag for at se om jeg ikke kan pumpe dig lidt for oplysninger om hvad der skal ske om aftenen:

”Hvad skal jeg have på af tøj i aften? Hvad med sko, undertøj og make-up?”

Der går lang tid inden du svarer, du trækker virkeligt pinen ud: ”Du skal have frækt tøj på, men ikke for frækt, for vi skal ud blandt almindelige mennesker. Du skal have en nederdel på, selvsiddende strømper og ingen trusser.”

Jeg spekulerer som en gal hvorfor jeg skal have frækt tøj og ingen trusser på hvis vi skal være sammen med almindelige mennesker. Jeg spørger dig om der er andre end dig der skal se mig uden tøj på, og du svarer nej. Derefter hører jeg intet fra dig.

Resten af eftermiddagen snegler sig af sted og alle kollegerne er bare irriterende. Da jeg endelig kommer hjem har jeg travlt, for jeg har kun 1 time til du henter mig. Jeg sætter musik på og skruer godt op for volumen. Da jeg tager tøjet af for at gå i bad kan jeg mærke at jeg er godt våd, men har desværre ikke tid til at lege.

Lige da jeg skal til at hoppe i badet, kommer der en SMS fra dig: ”Du skal sørge for at du kan tisse på kommando når jeg kommer og henter dig. Drik masser af vand og the.”

What?! Hvad pokker går det ud på? Nu bliver jeg helt forvirret og løber et par gange rundt i små cirkler om mig selv. Prøver at finde en sammenhæng mellem påklædning, tissetrang og færden mellem almindelige mennesker. Roder desperat køkkenskabene igennem for at finde the, men har desværre intet. Drikker i stedet en halv liter vand og er lige ved at kaste op fordi det går for hurtigt.

Ude af badet, tørre sig og finde påklædning. Hvad fanden skal jeg finde på? Noget frækt, men ikke for frækt. Tiden er knap, og jeg må træffe en hurtig beslutning. Valget falder på en tætsiddende knælang sort nederdel, selvsiddende netstrømper, gennemsigtige trusser og mine pæne højhælede sko. Som overdel vælger jeg en sort top med pufærmer som er lidt slasket i stoffet og har blondekant i halsudskæringen.

Pis, havde glemt at du har sagt ingen trusser, trusserne ryger af igen., allerede godt fugtige. Håret ryger op i en høj hestehale, og på med make-up. Kan ikke lægge make-up så hurtigt, så resultatet bliver middelmådigt, jeg håber bare at der ikke er for skarpt lys der hvor vi skal hen!

Vel færdigt betragter jeg resultatet i spejlet hvor jeg kan se mig selv i hel figur. Jeg ser pæn og præsentabel ud, og ikke særlig fræk. Kunne godt have brugt en lidt kortere nederdel, men jeg har desværre kun to længder på mine nederdele: Knælange eller så korte at de næsten blotter det nederste af mine balder. Så jeg vælger at beholde den tækkelige på, har absolut ikke lyst til at ligne en billig tøs når vi skal ud blandt almindelige mennesker.

Der er lige tid til at ryge en smøg og drikke endnu en halv liter vand inden du henter mig. Efter 5 minutter ringer du på døren. Jeg åbner op, fuld af forventning og med kuldegysninger ned ad ryggen. Du træder ind, opstemt, smilende og snakkende. Du kysser mig kærligt, og jeg bliver forvirret, for jeg havde regnet med en anden stemning.

Da jeg vender ryggen til dig for at tage min håndtaske, griber du mig med en fast hånd i nakken og holder min overkrop nede. Den anden glider op under min nederdel med undersøgende fingre. Du konstaterer tilfredst at jeg ingen trusser har på, og trækker hænderne til dig. Øv, jeg kunne ellers godt lige have brugt at du stak dine fingre op i min fisse.

Vi går ned ad trapperne, og ude på gaden gelejder du mig hen imod en bil. Men det er da ikke din bil? Du plejer at køre i en rød Honda, men bilen vi går hen imod, er en sølvgrå Ford.

”Hvad er det for en bil, hvem har du lånt den af?”, spørger jeg forvirret. ”Sæt dig nu bare ind”, svarer du. Jeg er for nysgerrig og spørger igen. Dit svar falder som før, denne gang dog med en smule irritation i stemmen.

Jeg sætter mig ind, og straks dufter jeg lugten af ny bil. Den er meget pæn og jeg lurer virkelig på hvem pokker du har lånt den af. Da du sætter dig ind, byder du mig at løfte nederdelen så jeg sidder med bare balder på sædet. Jeg glæder mig over at der ikke er læderbetræk på sædet.

Så kører vi af sted, men du vil ikke sige hvorhen. Der bliver ikke sagt noget, men jeg kan mærke på dig at det ikke er nu jeg skal begynde at pludre om alt muligt. Vi kører i ret lang tid, sydpå.

Nu skal jeg pludseligt tisse. Meget. Jeg klynker og spørger om vi ikke kan finde en tankstation med et toilet, men du svarer at jeg bare må holde mig. Jeg skøjter uroligt rundt på sædet.

Til sidste drejer du ind mod en form for strandpark og havn. Jeg kan se at der ligger en restaurant og bliver meget glad, idet jeg naturligvis glemte at spise aftensmad hjemmefra.

Desværre drejer du væk fra restauranten og ind på nogle små grusveje. Det er helt mørkt, og der en form for store buske og lave nåletræs-agtig bevoksning.

Du stopper bilen, og vi sidder lidt og kigger ud på stjernerne. Pludseligt lægger vi begge mærke til at vi uden for bilen har fået selskab i form af en flok soldater i fuld udstyr, tilsyneladende på en eller anden øvelse.

Du starter bilen og kører lidt videre på grusvejene, ind på en parkeringsplads. Det ser ud til at vi er alene, og du stopper bilen, stadig med lyset tændt. Så stiger du ud, og stiller dig i lyskeglen, med ryggen mod bilen for at tisse.

Jeg begynder at fnise hysterisk ved tanken om at der måske er flere soldater i området end dem vi så, og om de måske lå i skjul bag den busk du lige nu tisser op ad. Samtidig mærker jeg at jeg snart ikke længere kan holde mig, men virkeligt skal tisse!

Da du kommer ind i bilen igen, begynder du at tale: ”Dette er min nye bil. Jeg har tænkt mig at vi skal gennemføre et lille ritual for at indvie den. Jeg vil nu have at du går ud foran bilen i lyset, trækker din nederdel op og sætter dig på køleren og tisser på den.”

Hvad?!!! Jeg forstår slet ikke beskeden, og må havde den gentaget. Det vil han da ikke have at jeg skal gøre?! Det kan man da ikke!

”Hvis jeg var dig ville jeg skynde mig at få det gjort mens motoren stadig er varm!”, siger du.

Jeg spekulerer som en gal. Normalt plejer jeg ikke at være så blufærdig, men sådan noget KAN man da ikke! Det kræver et par minutters overvindelse i dyb tavshed, men til sidst stiger jeg usikkert ud af bilen. Du går om til bagagerummet og fremdrager et håndklæde, en flaske vand og et spanskrør. Tøvende går jeg op til køleren og begynder at trække nederdelen op.

Det er koldt, stadig frostvejr. Du lægger en hånd på køleren for at mærke hvor varm den er, og byder mig at stige op på den. Men hvordan fanden sætter man sig på en køler uden at ridse den med sine høje hæle?

Jeg beslutter mig for at holde det ene ben på jorden og bukke det andet mens jeg lægger mig på maven ind over køleren. Det er hundekoldt og jeg har kæmpe kuldegysninger.

Pludseligt skal jeg slet ikke tisse. Det her er bare frygteligt pinligt! Tænk hvis der var nogen der så os. Tænkt om nogle af soldaterne lå i skjul inde i buskene og fik en god historie og en god griner med sig hjem?
”Hvis du ikke kommer i gang med at tisse, må jeg bruge spanskrøret som motivator”, truer du.

Du slår mig to gange, og jeg hviner op, for mine balder er allerede blevet kolde og du slår hårdt!
Endelig begynder jeg at tisse, en stor lettelse! Du fortsætter med at slå på mine balder og lår for din fornøjelses skyld, og jeg hviner højlydt ved hvert slag.

Hvor er det bare ydmygende! At ligge op ad en køler i frostvejr med nederdelen oppe om ørerne og tisse med så spredte ben at mine skamlæber er trukket fra hinanden så man kan se direkte op i min fisse mens jeg hyler som en so i løbetid fordi du slår mig med spanskrøret.

Alligevel bliver jeg hamrende liderlig og håber at du vil kneppe mig dér på køleren når jeg har tisset færdigt.

Pludseligt tænder jeg på tanken om at der muligvis kunne være tilskuere til vores lille ritual.

Da jeg er færdig, rækker du mig håndklædet så jeg kan tørre mig. Så beordrer du mig ind i bilen og rækker mig et tæppe som jeg vikler omkring mig for at få varmen igen. Du hælder flasken med vand ud over køleren hvor jeg har tisset, og stiger ind i bilen. Vi kører hjemad, og jeg er så lille at jeg kan krybe i et musehul. Jeg kan slet ikke få et ord over mine læber.

Da vi er kommet hjem, bukker du mig ind over spisebordet og trækker min nederdel op for at fortsætte med at mærke mig med spanskrøret. Jeg er tilsyneladende enormt ømskindet den aften, for jeg hyler stadigt op ved hvert slag og tårerne står mig i øjnene.

Endeligt tager du mig ind i sengen og knepper mig, hårdt, intenst og egoistisk. Senere falder jeg i søvn med hovedet på dit bryst mens jeg ved at jeg aldrig nogensinde vil være i stand til at køre i den bil uden at tænke på denne aften.

One reply on “Indvielsen”

  1. Ville da gerne have været soldat i busken, og have set din frække numse og set, hvordan du spredte dine dejlige lår og tissede ned over kølerhjælmen på bilen.

Comments are closed.