Dominaen

Jeg modtog en mail med indholdet:

Kære Master – jeg har mange fantasier i novellerform og jeg tillader mig at sende dig et eksempel som du kan bringe på din hjemmeside hvis du vil.

Jeg er meget begejstret for dine bondage foto og for din stil i det hele taget.

Mvh
jasMin
(switch)

Mange tak for roserne – og historien, som I kan læse herunder.

/Svirp


”I mellem drøm og virkelighed.”

Til Ditte fra jasMin – indtages i enrum med en god flaske vin.

Domina

Erik har inviteret dig ud på middag, og bedt dig klæde dig i dit frækkeste lingeri og en tæt kjole. Du har fået en stram rød sag i dagen anledning, og du føler, at du lyser alt for meget op ……. alle vil se på dig og det er netop hans hensigt. Du skal udstilles som hans ejendom.

I gør jer i stand sammen, og tager en taxa ind til byen. I vises hen til et bord, Erik fører dig med et fast greb om dit håndled, trækker stolen ud og beder dig sætte dig med spredte ben. Idet han presser dig ned mod stolen strejfer han dit bryst med en besiddende mine. Vinen hældes op, I veksler ikke mange ord. Erik smiler hele tiden varmt og hemmelighedsfuldt, men du er lidt usikker på ham.

Imens I ser på menukortet, kommer der pludselig en smuk kvinde hen til jeres bord – Erik smiler til hende og giver hende et nik – hun sætter sig ved bordet og smiler til jer begge. Erik ser pludselig helt anderledes ud. Nu skal der leges frækt. Kvinden ser op og ned af dig – og siger derefter til Erik – ” Ja Gitte ér dejlig!” – du er ved ikke rigtigt, om du skal blive smigret eller fornærmet, men vælger at tie. Du husker på jeres kontrakt;

”Erik kan frit give Gitte hen til andre men kun i hans påsyn, og det er altid Erik der bestemmer med hvem og hvor det skal ske”

Han har aldrig benyttet sig af muligheden, men nu skal det åbentbart ske – med en kvinde. Du gyser af forventning.

I indtager et dejligt men ordknapt måltid, får en flaske vin, og du mærker den rare fornemmelse af alkoholen der løsner grebet af dine hæmninger. I får en irish coffee, og så er det tid til opbrud – du kan mærke dine trusser er fugtige – du har en uklart forventning om hvad der skal ske.

Ude på gaden prajer kvinden en taxa, og da I er kommet ind, er du blevet placeret i midten. Hun tager en sort øjenmaske frem fra tasken, og giver dig den på – du kan intet se – chaufføren har fået en kort besked, som du ikke kunne høre. Da du er blindfoldet giver Erik og kvinden sig til at kæle for dig. Kvinden kommenterer din krop – opremser skånselsløst dens fortrin og fejl – Erik svarer lavmælt, og de taler i det hele taget om dig, som om du ikke var der.

Han kysser din kavalergang, og hun kæler op ad dine lår spreder dine ben og mærker efter i dit skridt – ” Din liderlige kone er allerede våd Erik ” siger hun og han føler også efter – lader et par fingre glide ind i dig og siger så; ”Hun er en skøn varmblodig kvinde!”

Den fremmede kvinde siger ”Gitte læg din på knæ foran din mand” – du gør som befalet, og hun trækker din kjole op og dine trusser ned så du ligger med bagdelen blottet, og beordrer dig til at slikke hans pik – du sutter lydigt, og hun giver dig ordrer – hurtigere hårdere blidere.

Pludselig stopper bilen, og der er en kort ordveksling imellem kvinden og chaufføren – før du ved af det, har du en pik oppe i kussen bagfra – og således med Eriks pik i munden betales regningen. Erik siger flere gange – ”ja knep hende hårdt, lad mig se hende få pikken i bund” – han har et fast tag om dine håndled, og kvinden holder dit hoved som i en skruestik. Undvigelse er ikke mulig.

Da chaufføren har fået sin betaling, og Eik har tømt din sæd i din mund, siger kvinden ” så min søde, nu siger du pænt tak til din mand”. ” Tak Erik” mumler du, og han stryger dig kærligt over håret – ”Velbekomme”. Du synker det sidste sæd…

I går ud alle tre, og du føres ved hver arm ind i et hus direkte ind i et meget stort rum fornemmer du. Der er en kamin, der udsender knitrende lyde og varme – Kvinden siger, at du skal lægge dig på alle 4 på gulvtæppet foran kaminen – du adlyder – og så sidder Erik og hun, og taler om dig. Formen på din numse og bryster, dine hullers form og størrelse, lårernes farve og form. Erik fremhæver din røv som han er vild med. Du er tændt af deres kæleri i taxaen, Eriks pik i din mund og mandens indtrægen i dit indre; dine egne safter, og den fremmede mands sæd flyder fra din svulmende kusse. Deres tale om din krop og hvad de har lyst til at gøre ved dig, ophidser dig yderligere.

”Rejs dig og strip for os” beordrer hun – ”tag alt af undtagen korsettet”. Du gør som befalet, og hun rejser sig. ”Knæl” siger hun – ”kys mine fødder” – du knæler og kysser. Der falder et blidt piske slag på din ryg og numse – en blød ruskindspisk med 9 snører falder igen og igen, indtil du er varm – ”vend dig” siger hun og derefter piskes dine bryster og maven blidt, til de er røde.

Hun binder dig på et stort kors og således bundet, og med spredte ben står du til beskuelse. Erik siger, at du er som skabt til den stilling, kæler for dig og trænger op i dig hængende på korset.
” Er du liderlig” siger han. ”Ja” hvisker du.

Han knepper dig, til han kommer, imens du er bundet. Pludselig tager kvinden masken af dig – du misser mod lyset og ser direkte ind i et spejl – din åbne, brugte, tilsølede og rødstribede krop – du ser direkte ind på din egen underkastelse. ” Se på dig selv ” siger Erik blidt – ”du ligner en slavinde der skal have mere …”.

Han tager bæltet ud af sine bukser og lader kvinden om at slå dig, imens han sidder og sofaen og nyder synet. Da hun er tilfreds, sætter hun to klemmer i dine bryster og i dine skamlæber – der er forbundne med kæder og hun trækker i dem. Du gisper af smerte.

Dine arme kan ikke klare mere, så Erik løsner dig, og tager dig blidt ned. Han lægger dig i sofaen, og kvinden beordrer dig til at onanere. Du gnider løs, og hun og Erik beslutter, at du nu skal udblokkes. Hun kommer med en dildo på størrelse med en god squash og den tvinger hun langsomt op i din kusse – imens presser Erik en dildo på i din numse, og du er fuldstændig udspilet.
”Sig tak ” siger kvinden – du fremstammer et tak. Kvinden trækker med den ledige hånd i de kæder, der er forbundet til klemmerne, og du gisper igen af smerte og vellyst. Med Eriks frie hånd, nulrer han din udspændte klitoris, sutter på fingeren og gnider den indtil han høre, du er ved at komme.

Så stopper han – du sukker og stønner ”- mere, mere please lidt mere” – dit hjerte hamrer og din puls føles som torden – men de er ubønhørlige, du skal ikke have mere lige nu.

I stedet giver de dig et bælte på med en dobbelt dildo; en til hvert hul, og giver dig besked på at kravle hen over gulvet, og ligge med numsen i vejret. Således udstillet tager de sig en drink i sofaen. De kysser og kæler, og du vender dig og ser Erik kæle for kvinden – han smiler til dig, og du rødmer af skam og jalousi.

”Kom her hen skat” siger han og du kravler over gulvet – Erik ligger underst med kvinden ridende på sig, og hun ser på dig, og beordrer dig til at slikke hende i numsen – du ser skrækslagent på Erik og ryster på hovedet, men han smiler og siger
”jo gør det nu skat for min skyld” – ”nej” hvisker du – men Erik smiler og siger venligt – ”- ellers må vi jo finde ridepisken frem” – du gyser og stikker tungen ind i hendes numse – reaktionen er promte – hun stønner og vrider sig.

Erik bliver endnu mere liderlig og stønner, og du kan ikke lade være med at lade dig rive med. ”Giv mig med dildoen” beordrer kvinden dig, og du knepper hende lydigt i numsen med dildoen , imens Erik rides af hende. Han kærtegner konstant hendes bryster og de kysser hinanden.
Totalt opslugt af deres sex ligger du bagved, og se dem komme i en kæmpe orgasme.

Du begynder igen at onanere, nu med større lyst end før, men Erik ser det og han siger skarpt – ”fingrene væk Gitte” – ”nå, – du føler dig snydt søde ” siger kvinden; du nikker. ”Men her er det os der bestemmer – hent os to drinks” siger hun, og imens de ligger og kommer til sig selv, inviteres du op i midten.

De drikker, kærtegner din ømme og liderlige krop, du bliver kysset og nulret indtil du er dirrende og rystende af begær. De sender hinanden et kort blik og kvinden siger – ” hænderne frem” – du får håndjern på, og igen masken, så du ikke kan se. Hun fører dig ud på toilettet, og du får besked på at ligge dig i badet på ryggen og med spredte ben – dernæst mærker du en varm, våd strøm på din svulmende klitoris og så en på brysterne – duften af urin fylder din næse, og du kæmper for at komme op, men du kan ikke rejse dig.

Du ved ikke hvem der tisser hvor, men du ved de begge tisser på dig og at de imens ser ned på dig, totalt underkastet, liderlig og brugt. – Du er glad for masken, så du ikke kan se dem !

”Uhm ser hun ikke skøn ud min kone ” siger Erik hæst, og kvinden svarer ” jo hun er en dejlig slavinde, som hun ligger underkastet der ” Da de har tømt sig på dig, rejser de dig op og vasker dig med håndbruseren, sæber dig ind, og kæler for dig. Du har fået masken af, Erik kysser dig, du bliver frotteret varme og tør.

Taknemmeligt putter du dig ind i hans favn. Kvinden omfavner dig også, og I står stille sammen alle tre – du er i deres magt, de ved hvordan du pines imellem lidenskab og ydmygelse, oprør og underkastelse. Et kort øjeblik strømmer varmen og respekten imellem jer, og du er dem taknemmelig for at bringe dig så langt ud, taknemmelig over at blive brugt og ydmyget, taknemmelig for at få de har frataget dig magten over dine egne lyster og bruger dig efter deres – for i deres lyster finder du dine.

Inde i soveværelset lægger de dig blidt ned, og kvinden spørger, om hun må piske dig en sidste gang – du svarer hæst ”ja” og hun tager ridepisken.

Du ligger på knæ med ansiget begravet i Eriks skød, han kærtegner dit hår og kinder, imens han lader små søde ord strømme i dit ører – Kvinden siger at du får 50 slag, og så er det slut. ”Ja tak” siger du. Slagene rammer dig nådesløst, din grænse er ved at være nået, men du lader dig forene med smerten, varmen og Eriks kærtegn.

Da hun har giver dig alle slagene siger Erik ”Sig tak” – du takker og han kysser dig – hun stiller sig foran dig, og beordrer dig til at slikke hendes kusse – den er våd og varm og smager forbavsende sødt – Erik holder dit hoved med et fast greb i dit hår, og stikker to finger op i dig imens – hun kommer i dit ansigt, og Erik smører hendes safter ud over dine kinder og mund.

Han kysser dig – kvinden siger, hun vil se dig med spredte ben igen, og du bliver lagt på sengen med benen helt spredte – Kvinde stikker langsomt hele sin hånd op i din kusse, imens Erik slikker dig – og endelig får du lov til at få orgasme, imens hun fistfucker dig, og Erik kærtegner din rødstribede krop. Du kløves af en enorm brændende bølge af vellyst. Da du er færdig putter Erik tæppet om dig, og han ligger i ske med dig, og vugger dig til du falder i søvn. Det sidste du mærker er hendes bløde læber, der kysser din pande med ømhed.

Næste morgen er kvinden væk, og kun duften af hendes safter i dit ansigt, og hendes parfume på Eriks hud, vidner om hendes faktiske tilstedeværelse

One reply on “Dominaen”

Comments are closed.