Min første bondage-oplevelse

Denne historie er en fortælling om mine første erfaringer med bondage – som jeg husker dem. Det er lidt vanilla – men det var jo også dengang 🙂

Som de siger: Vi skruer tiden mange år tilbage. Men det var en stor oplevelse som jeg har tænkt tilbage på, mange mange gange – og som jeg stadig husker ret tydeligt……


Den allerførste gang

Jeg havde kendt hende længe, men vi havde kun været sammen – sexuelt – et par enkelte gange. Vi var endt hjemme hos hende, efter en bytur, og var begyndt at tage tøjet af hinanden.

Jeg begynte at kysse hende grådigt – kunne mærke at hun tændte på, at jeg vidste hvad jeg ville. Hun satte sig på knæ, og tog mit lem i munden. Jeg tog fat i hendes hår, og begyndte at kneppe hende i munden, mens jeg tog en hånd ned, og masserede hendes ene brystvorte – hårdt.

Hun skubbede mig om på sengen, og sagde pludselig “vent” – og forlod soveværelset. Da hun kom tilbage et minuts tid efter, havde hun 4-5 lange tørklæder med.

“Bind mig” befalede hun. Og det gjorde jeg.

Desværre var jeg for forsigtig. Jeg bandt knuderne for løst, og bandt kun halve knuder. Hun tændte meget da jeg tog hende, og fik hurtigt vredet sig fri. Ikke fordi hun forsøgte, men fordi jeg ikke havde bundet knuderne hårdt nok.

Hun endte med at ligge og holde fast i tørklæderne – for de var bundet stramt nok til sengen – men ikke stramt nok til hendes arme og ben.

Bagefter – da vi lå og pustede ud – hånede hun mig kærligt for mine dårlige knuder – og jeg svarede at det var sidste gang hun selv ville kunne komme fri, når jeg bandt hende. Og jeg holdt mit løfte.

Den anden gang

Jeg havde fået fat i et tørklæde, og øvet mig lidt på knuderne. At binde med et tørklæde er ikke så nemt som at binde med et reb: Tørklæder er mere glatte, og tykkelsen er ikke lige så ‘regelmæssig’ som et reb. Men jeg var nu ikke klar til at slæbe reb med hjem til hende.

Vi havde igen været i byen – eller var det biogafen – og vi var endt hjemme hos hende. Hun var gået på toilettet – og jeg havde fundet tørklæderne frem igen. Jeg havde også fundet en saks frem – for selvom hun ikke selv skulle kunne komme fri – så skulle jeg jo kunne befri hende, hurtigt, hvis noget gik galt.

Da hun kom ind i soveværelset, kun iført en t-shirt og g-streng, stod jeg helt nøgen, med tørklæderne hængende ned langs siden, fra min ene, knyttede, hånd. Jeg legede med mit halvstive lem med den anden hånd, og beordrede hende til at tage t-shirt og trusser af.

Jeg kunne se at liderligheden lyste ud af hendes øjne, da hun så mig stå dér, og jeg kunne mærke hvordan reaktionen på, at have en Tøs til min disposition – en Tøs der ville bruges – bevægede sig fra min nakke, ned gennem min rygrad, og ud i min pik.

Hun lagde sig på knæ for mine fødder, og kiggede liderligt op på mig, mens hun begyndte at slikke mit lem med en drillende tunge. Hun holdt sine hænder på mine baller, og jeg tog fat i hendes ene hånd, og førte den op til min brystkasse, og hun begyndte at lege med min ene brystvorte.

Jeg lagde de lange tørklæder omkring min nakke, ned over min brystkasse. Jeg tog det ene, og lavede et dobbelt halvstik, som jeg førte ned over hendes håndled, strammede til, og låste det med et slipknob. Jeg trak i den frie ende – der var masser af tørklæde til overs – og testede at det ikke ville glide af hendes håndled.

Trækket i tørklædet fik hende nærmest til at sluge min pik, og slikke grådigt på den, men jeg trak hendes hoved tilbage, og kiggede hende dybt i øjnene – og rystede stille på hovedet. Det var mig der bestemte. Blikket i hendes øjne var ubetaleligt.

Jeg gentog ritualet med hendes andet håndled, fik hende til at stå op, ved at hive hende i håret og puffede hende bagud, så hun satte sig på sengen. Så tog jeg endnu et tørklæde, og lavede et blindfold, som jeg gav hende på. Jeg tvang hende til at sprede benene. Jeg blev overrasket over at mærke hvor våd hun var blevet allerede, og blev selv mere tændt.

Jeg skubbede hende ned på sengen, så hun lå ‘rigtigt’ – på langs i hendes 1½ personers seng. Jeg bandt de løse ender af de to tørklæder hun havde om håndledene, fast til hovedgærdet – helt ude i hjørnerne, hvor hovedgærdets hvide tremmer var kraftigst.

Da jeg var færdig, satte jeg mig på hug mellem hendes spredte ben, og lagde hendes knæhaser over mine skuldre – og holdt fast om hendes lår, og trak hende bagud, til tørklæderne var HELT strammet ud. Jeg kan stadig huske, at hun stønnede liderligt.

Jeg satte mig overskrævs på hendes underliv, og gav hende et kys, som jeg vidste, ikke ville være nok, og hviskede hendes så i øret: “kan du huske at jeg lovede dig, at du ikke ville komme fri igen?”, mens jeg masserede hendes fjams med en hånd bag min ryg.

Med et på en gang liderligt og frækt smil, begyndte hun at kæmpe for at komme fri. Jeg var ikke i tvivl om at mine knuder var bundet rigtigt, men et kort øjeblik frygtede jeg at tørklæder eller hovedgærde ikke ville holde.

Da jeg kunne mærke, at hun blev mere rolig igen, satte jeg mig omvendt ovenpå hende, og bandt et tørklæde om hver af hendes ankler – og bandt så tørklæderne om fodgærdet. Jeg kan huske at det var lige på et hængende hår at tørklæderne kunne nå – hun var ikke ikke så høj. Eller lang, som det vel hedder, når man ligger ned.

Jeg lagde mig ned ved siden af hende, og begyndte at pirre hende. Kælede for hendes fjams, mens jeg slikkede på hendes brystvorter, stak et par fingre op i hendes, og fingerkneppede hende – men jeg passede på at hun ikke kom. Safterne drev ud af hende, og jeg var selv ved at sprænges af liderlighed.

Jeg satte mig overskrævs på hende igen, og tog fat om hendes bryster, som jeg klemte sammen om min pik, og begyndte at kneppe hende mellem brysterne. Hun lænede hovedet frem, og slikkede på mit pikhoved, hver gang jeg stødte frem mellem hendes bryster. Jeg var nødt til at holde en pause for ikke at komme før jeg selv ville.

Jeg stod ud af sengen, og jeg kunne se hvordan hun forsøgte at regne ud, hvor jeg var, og hvad jeg ville gøre derefter. Jeg stod et øjeblik og kiggede på hende og vidste i det øjeblik, at dette – bondage – var en leg jeg ville lege masser af gange i fremtiden.

Jeg gik ned til fodenden af sengen, og løsnede tørklæderne fra fodgærdet. Hun smilede – jeg kunne se at hun regnede med at hun ville komme fri nu, så hun kunne ride mig. Det var hun ret ferm til, vidste jeg fra de andre gange vi havde været sammen. Men jeg var blevet grebet af legen.

Jeg vidste at hun var ret fleksibel, så jeg førte hendes ene fod op til hovedgærdet, og bandt tørklædet fast dér. Jeg gjorde det samme med hendes anden fod, så hun lå der, med totalt blottet fjams. Det var et frækt syn, som jeg stadig kan se for mig.

Jeg kunne se at det begyndet at gøre lidt ondt på hende, men inden jeg nåede at afgøre om jeg skulle løsne hende, tog hun fat i sine ankler med sine hænder, og begyndte at slappe af igen.

Jeg løftede hendes mås, og lagde en pude under, og trængte ind i hende, i et eneste hurtigt stød. Jeg blev igen overrasket over hvor våd hun var, og hvor tændt jeg selv var. Jeg begyndte at kneppe hende, først langsomt, så hurtigere og hurtigere – og hårdere og hårdere.

Jeg måtte holde flere pauser for ikke at komme – og når jeg holdt pause, trak jeg mig ud af hende, fugtede en finger i hendes fjams, og stak den op i hendes mås. Jeg vidste at hun var for våd til at hun kunne mærke mig ordentligt – jeg har aldrig før eller siden været sammen med en pige der kunne blive så våd. jeg vidste at hun ville bare have mig til at komme, så jeg kunne kæle for hende i stedet.

Efter et par skift mellem at kneppe hende, og holde pauser, besluttede jeg mig til at udnytte hendes hjælpeløshed endnu mere. Hendes røvhul var godt smurt ind i hendes egne safter, både fra min finger, og fra dem der drev ud af hendes fjams, og min pik var også godt smurt ind.

Så forsigtigt, ganske forsigtigt, første jeg min pik ind i hendes røvhul. Vi havde prøvet analsex før, så jeg vidst at jeg bare skulle kneppe hende forsigtigt indtil jeg var helt i bund – så kunne jeg kneppe hende hårdt, bare jeg ikke stødte helt i bund.

Til min overraskelse skreg hun at jeg skulle kneppe hende hårdt i røven, så jeg kom helt i bund på kun tre-fire stød. Jeg kneppede hendes røv dybere og hårdere end hun havde kunnet tåle før, men jeg kunne mærke hun nød det, på trods af at det gjorde ondt på hende.

Jeg endte med at komme i hendes røv, men trak mig hurtigt ud, og spøjtede noget af min sæd ud over hendes krop. Jeg sprøjtede så voldsomt, at hun fik noget af det i ansigtet, kan jeg huske. Og jeg kan huske hun førte tungen ud, og slikkede sig om munden.

Jeg løsnede hendes fødder fra hovedgærdet, og tog hendes blindfold af, inden jeg helt fjernede tørklæderne helt fra hendes ankler. Jeg begyndte også at kæle for hende, uden at løsne hendes hænder, men til sidst måtte jeg fjerne alle tørklæderne helt, for hun havde fået trukket så meget i tørklæderne, at det var begyndt at gøre ondt på hende.

Jeg masserede hende udenpå hendes fjams, som jeg vidste at hun kunne lide det, og hun kom i løbet af ingen tid, og vi faldt i søvn sammen. Jeg havde aldrig oplevet en pige der var tændt på den måde, og jeg havde ikke selv været så tændt, så jeg vidste med at det ikke var sidste gang vi egede på dén måde.

Den frække leg må have fulgt os ind i drømmene. Jeg vågnede to gange i løbet af natten ved, at jeg kunne mærke mit stive lem blive ført ind i hendes våde fjams. Begge gange red hun mig til orgasme, før vi faldt i søvn igen. Hun fortalte mig dagen efter, at hun begge gange var vågnet ved at hun havde mærket mit stive lem mod hendes ryg, og havde besluttet sig til at prøve om hun kunne kneppe mig vågen.

Vi stod først op sent dagen efter, efter at jeg havde vækket hende ved at trænge ind i hendes stadig våde fjams. Hun kunne godt lide at blive vækket på den måde, og jeg kælede hende til en orgasme, hvorefter jeg tog hende analt, mens hun lå på alle fire.

Jeg skylder hende en stor tak, for at have hentet de tørklæder *SF*

Og for at have ført mig et stort skridt ind i SM-verdenen.

4 replies on “Min første bondage-oplevelse”

 1. Jeg husker også en af mine første bondager hvor jeg selv var smuttet fri af rebet, og grinede af min hersker.
  Det blev straffet hårdt nogle dage efter hvor hun svinebandt mig stramt sammen på hele kroppen, og så lagde hun mig ned i en sovepose, som hun snørrede til ved halsen så jeg lå med resten af kroppen i soveposen.
  Hun sluttede at med at lægge 4 – 5 remme rundt om soveposen, så jeg ikke kunne røre mig og så sagde hun at jeg måtte hygge mig på gulvet ved siden af sengen, mens hun hyggde sig i sengen med en god ven hun havde inviteret til en nat sammen med hende.
  De stramme reb om kroppen, og remmene og soveposen gjorde jeg ikke kunne lege det mindste med mig selv, og jeg måtte således hjæleløs ligge på gulvet og se på hun og hendes ven hyggede sig natten over, alt imens jeg lå godt og varmt i soveposen, som straf for mit flugtforsøg.
  Næste morgen blev jeg lukket uaf af soveposen, og løsnet samt befaler til at lave morgenmad til min kæreste og hendes ven, og de fortalte at jeg en anden gang gerne måtte smutte fra mine reb, da de gerne ville hygge sig sammen mens jeg lå i den varme sovepose.
  Den omgang lærte mig ikke at slide mig fri fra min bondage, som min kæreste binder med store glæde for os begge

 2. før efterårsferien kom Eva, Jens og Tove og hentede mig og tvang mig ind i et lille bur, hvor jeg fik en sæk over hovedet og jeg fik et kyskhedsbælte på og besked om at jeg skulle på efterårsferie med nogle glade seje bønder fra Landboskolen hos Jens og Tove.

  Næste morgen kom min kæreste og åbnede buret og tog sækken af mit hoved, og viste mig nøglen til kyskhedsbæltet, og hun trak en stram sort maske hovedet på mig, kun med huller til øjnene, og midt i masken var en stor gummi strabom det var lige ud fra min mund.

  Mine håndled blev låst sammen i en lænke, der blev bundet fast til et reb midt på brystet, så jeg ikke kunne lege med mine frie nosser og om anklerne blev sat en kort tung ankelkæde der blev låst fast til hver ankel, så jeg kun kunne gå med små skridt.

  Efter det blev jeg hevet ud af buret og gennet ud i garagen hvor der holdt en kassevogn, som jeg blev tvunget ind i, og derefter kørte bilen.

  Efter at have kørt i, hvad der føltes som mange timer, standsede bilen og døren i kassevognen blev åbnet og 2 fyrre kom og hev mig ud af bilen, hvor de løsnede mine arme og ben.

  Jeg blev beordret til at stå stille mens der blev presset en kæp under armene på mig, og mine arme blev fastlåst bag på ryggen, og jeg blev ført frem til et sted, hvor jeg blev hejst op så stod på tæer uden at kunne se noget, men hørte at flere talte sammen og at der var flere hænder der gramsede på mig.

  Jeg mærkede nu også at der blev presset et stort koldt rør op i røven og mærkede at det begyndte snurre.

  Dette varede længe og jeg hang der i meget lang tid uden at der skete noget, mens jeg stod der med et snurrende apparat oppe i mig. Jeg tror nok at jeg faldt i søvn for pludselig hørte jeg en spørge om jeg havde det godt. Da jeg svarede ham, skreg han op, og jeg følte pisken ramte mig og der blev råbt at jeg ikke måtte sige noget, så jeg blev straffet meget længe for til sidst troede jeg at det ikke havde en ende.

  Alle steder på min krop, kunne jeg mærke at jeg var blevet ramt især min mave, nosserne, ryggen og ikke at forglemme mine røvballer var slået til blods, og jeg skreg da de vaskede min krop i sprit, ja det smertede virkelig og jeg tror nok også at jeg besvimede af den hårdhændede behandling min krop fik.

  Da jeg vågnede kunne jeg mærke mine ben var udspredte af en lang jernstang, og kunne mærke at jeg var hejst op så jeg gyngede nu i luften, her hørte jeg, at en sagde at nu kunne jeg hænge der resten af dagen indtil de skulle bruge mig.

  Jeg var nu både bange og spændt på hvad der senere skulle ske. Der gik noget tid uden at der skete os noget, men der kom nu nogle der hejste mig ned, og jeg blev båret i ind i et stort rum, hvor jeg kunne mærke at jeg blev sat i en stor stol, men stadig fastbundet tog de hætten af så jeg kunne se noget, men sikken et syn jeg så, det var min kæreste samt Eva og Jens og 2 store bonde røve der stod og så hånligt på mig.

  De slæbte mig hen til et bord, hvor jeg blev bundet fast så min røv og nosser ragede ud over bordkanten og mit hoved blev bøjet bagover og fastspændt, med reb om hovedet, så jeg ikke kunne bevæge mit hoved, derudover tvang de nu også en slags bøjle ind i min mund så den blev et åbentstående hul.

  Der gik nu 2 mænd af gangen på mig og pumpede løs i røven på mig uden at jeg kunne røre mig og de 2 blev afløst af andre 2 og dette foregik i længere tid, og til sidst kom en meget ukendt stor mand, med en enorm stor pik der kørte løs i munden på mig, alt imens jeg havde svært ved at trække vejret.

  Han trak pikken ud af min mund, og der gik lidt tid, så mærkede jeg noget ved mit stramme hul. Jeg blev smurt grundigt ind og lidt efter, kunne jeg mærke, at pikken var på vej op ind i mit stramme hul.

  Pikken trængte op i mig samtidig med, at jeg fik endnu en pik i munden. Jeg ville skrige af smerte, men kunne ikke. Pikken i min mund voksede i størrelse. Den blev lige så stor, som den, jeg havde oppe i mig.

  Med ét kom de begge med et brøl, jeg var nød til at sluge den sperm, der kom i min mund for at få luft. Jeg troede, at de var færdige, men de byttede bare plads, og kneppede mig hårdt og ubarmhjertigt til endnu en ladning i begge mine huller.

  Nu blev jeg løftet op og sat oven på en ny pik. Mens jeg red ham, mærkede jeg en pik blive presset op i mig ved siden af den fyr der havde sit dyr i røven på mig.

  Jeg skreg af smerte. Jeg troede, at jeg skulle revne. Han kneppede mig hårdt til endnu et par ladninger. “Du skal forberedes til den største pik du nogensinde vil få i dit liv”, sagde han, men først må du lige først rive dig selv lidt i nosserne sagde han.

  Jeg blev løsnet fra bordet, og mine ankler blev bundet sammen og bøjet op i skridtet hvor den anden ende af rebet blev bundet til nosserne.

  Jeg blev løftet ned fra bordet og lagt med enden i vejret, over lårene på en nøgen fyr der sad på gulvet. Han gav mig flere flade med hånden på ryggen og min røv. Når det gjorde ondt forsøgte jeg at stække benene ud, så mine nosser var ved at blive revet af.

  Efterhånden var nosserne blå og røde af røvfulden. Jeg fik så at vide der var pause, og de gav mig en sort hætte over hovedet og blev stillet op af væggen.

  Her blev jeg bundet med stramme reb om brystet, armene var bundet sammen på ryggen, og et reb i skridtet gjorde jeg ikke kunne flytte mig fra væggen.

  I den stilling legede de med mig et par timer. De satte klemmer i brystvorterne som de nulrede og slog på. Det gjorde vildt ondt og jeg skreg af smerte, et skrig der straks blev straffet med 10 hårde piskeslag.

  De legede også hele tiden med min pik som konstant var stiv på vej til udløsning, men som aldrig fik lov til at få udløsning, og hver gang den var ved at komme fik jeg et par slag på dyret, så den hurtigt faldt til ro.

  Efter noget der mindende om et par timer blev jeg løsnet fra væggen og båret hen til nogle store halmballer, lagt på maven oven på den og lænket til gulvet. Der blev skubbet et eller andet hen over mig.

  Jeg hørte lyde, der mindede mig om “en hest”. Turde ikke engang tænke tanken til ende. Endnu en gang blev jeg smurt grundigt med masser af olie. Jeg kunne mærke noget stort der forsøgte at trænge op i mig.

  Mine bange anelser var blevet til virkelighed. Jeg skreg, jeg ville væk. “Jeg sprænger, hvis den trænger op i mig”, skreg jeg, men der var ingen nåde.

  Jeg mærkede min ringmuskel blive spændt til bristepunktet. Smerten var for meget. Det sortnede for mine øjne. Jeg må have mistet bevidstheden et stykke tid. Da jeg kom til mig selv, mærkede jeg, at hesten tømte sin ladning oppe i mig. Det kunne ikke være der, så det sivede ud af mit forpinte hul.

  Endelig løsnede de mine reb, og tog hætten af, men jeg sansede ikke ret meget. Jeg kunne ikke rejse mig,

  Efter den omgang blev jeg løsnet og smidt ind på madrassen på et lille værelse, hvor de låste hænderne og anklerne sammen, så jeg lå sammenkrøllet på gulvet, ude af stand til at bevæge mig det mindste, og de sagde nu må du sove godt til i morgen tidlig.

  Om morgenen kom de og sparkede til min ømme krop og greb mig i nakkehårene og trak mig ned i kælderen, hvor de placerede mig under 3 kroge som hang i loftet over mig inden mine hænder og ankler blev løsnet., og de sagde jeg skulle stå med spredte ben, for nu ville der komme en som havde savnet sex med mig meget længe.

  I det samme så jeg min kæreste komme ind. Hun gik hen og takkede de to fyre, og sagde hun håbede jeg havde haft en god ferie og gik så hen til mig og sagde

  “Godt min ven, nu kan man rigtig se din op spændte pik” og så gav hun mig den sorte sæk over hovedet alt imens hun lod en finger køre over min brystkasse, ned over min ryg, balder og igen over på brystkassen, hvor hun sluttede med at sætte en stor metalklemme i min venstre brystvorte.

  Så mærkede jeg hun bandt er reb stramt om min stive pik, og hun befalede mig at række hænderne frem, som jeg selvfølgelig lydigt gjorde.

  Hun satte manchetterne på mine håndled og spændte mine hænder, til hver sin krog i loftet med de to kæder, og hun tog endnu et reb som hun bandt fast i det reb, som hun havde bundet om min spik.

  Hun kørte rebet op omkring en krog i loftet og begyndte langsomt at trække i det. Jeg mærkede trækket i min pik og fulgte med bevægelsen opad. Da min pik var spændt godt fast i loftet, fastgjorde hun rebet. så jeg stod lidt på tæerne og ikke ret godt.

  Hun grinte lidt spydig og spurgte “Hvad så min dreng, står du godt?”, nej kære, jeg står meget ubehageligt”, jamrede jeg.

  “Nå, det er godt nok synd for min dreng, men jeg kan betro dig at det slet ikke er begyndt at blive ubehageligt endnu!”

  Hun lod sine fingre glide ned over mine balder, ned af revnen, og jeg spredte nydende og forventningsfuldt mine ben lidt mere, og pludselig pressede hun overraskende en finger ind i min røv. Jeg gav et lille hyl fra mig og struttede villigt med røven.

  “Nå, er det det som du gerne vil have, sådan som han ser ud til at nyde det.”, sagde hun bestemt og rev voldsomt hendes finger ud og sagde nådesløst. “Nej, sådan en nydelse skal man gøre sig fortjent til, nu skal du have din straf for ikke at kende din plads, din usle knægt.”

  Jeg mærkede hun kørte en pisk op af mine lår, mave, ryg og balder, og som et lyn fra en klar himmel, lod hun pisken falde over mine balder..

  Jeg flyttede mig forskrækket over smerten, men mærkede i stedet jagene fra rebene som hev voldsomt i min pik hver gang jeg lavede en bevægelse, og jeg stod og græd med klynkende stemme.

  Pludselig mærkede jeg en vibrerende pik ring blev sat fat om roden. Hun skruede drillende og djævelsk op og ned for hastigheden. Jeg gav små spjæt fra mig når hun overraskende og voldsomt skruede helt op for hastigheden.

  Mens pik ringen stadig vibrerede om roden på min pik. begyndte hun at spille pik på mig, først langsom og blidt, men derefter hårdt og hurtigt, og hun blev ved, indtil hun kunne mærke at jeg var lige ved at komme, så stoppede hun brat, og jeg gav et bedende hyl fra mig, da hun stoppede.

  “Åh, må jeg ikke nok få lov til at komme, jeg ber’ dig, lad mig komme sagde jeg gennem gaggen”

  “Nej min ven, jeg er slet ikke færdig med dig endnu! Vi er jo først lige begyndt. Nej det bliver en hård langfredag, stol på det slave dreng”

  Hun skruede langsomt ned for pik ringen indtil den slukkede, og så befriede hun mig fra mine reb og lænker og jeg faldt slapt på knæ ved siden af hende, og sagde jeg ville nyde at få sex med hende hele langfredag.

  “Ja selvfølgelig vil du nyde at blive brugt og pint og hvis du ikke nyder det, så er vi fuldstændig ligeglad. Det er jo ikke for din glæde og nydelse jeg gør dette, det er så sandelig for min egen.”

  Hun trak mig ned i det lille værelse, hvor jeg fik besked på at sætte mig på gulvet med let bøjede ben.

  Hun førte et kosteskaft ind under mine knæhaser, hvorefter jeg bøjede mig forover, så min overkrop rørte mine knæ og så førte hun mine arme ind under kosteskaftet og frem foran mine ben, og bandt en snor i mine håndledsmanchetter og strammede godt til.

  På denne måde blev jeg yderst simpelt, men meget effektivt bundet. Jeg kunne allerede mærke, at kosteskaftet strammede mod mine knæhaser. Hun stoppede en gak ind i munden på mig og spændte den fast bag min nakke.

  Derefter trak hun i mine skuldre, så jeg vippede fremad på mine fødder. Hun holdt fast i mine skuldre, og mine knæ nåede gulvet. Så lod hun mig vippe længere forover, så mit hoved nåede ned til gulvet.

  Jeg lå på gulvet på mine knæ og mine skuldre. Hovedet var drejet ud til den ene side. Min røv strittede lige i vejret. “Jeg tror, at jeg har fundet en måde at forbedre stillingen på”, siger hun
  .
  Jeg kunne ikke svare med gaggen i munden, og tænkte på hvad hun nu have fundet på, som sikkert ikke ville gøre det mere behageligt for mig.

  Hun tog fat i mit reb om pikken, og strammede til, og jeg kunne mærke at rebet trækkes ned til kosteskaftet og strammes godt til, så min pik og nosser blev trukket hårdt nedad. Min bagdel strittede endnu mere i vejret, og min røv var helt åben og frit tilgængelig for min kæreste.

  Hun gik hen på hver side af mig, og hun bandt et reb fast om hver ankel, og så trak hun mine ben spredt ud til hver side, og jeg kunne mærke at min røv blev endnu mere åben, og at hun bandt de to reb fast til kroge i gulvet så jeg ikke kunne rokke mig det mindste.

  Jeg begyndte at mærke, hvad jeg havde frygtet, at det var en anstrengende måde hun have svinebundet mig, hvor jeg kun hvilede på mine knæ og mine skuldre med hovedet drejet ud til siden, men samtidig med så meget tryk på hovedet, at jeg ikke kunne dreje det.

  Jeg kunne også mærke, at det strammede hårdt i mine knæhaser og i mine arme på grund af kosteskaftet. Da mine ben samtidig var trukket væk fra hinanden, kunne jeg heller ikke vippe den mindste smule til siderne, så hun havde virkelig bundet mig så jeg var helt prisgivet og det var pinefuldt hårdt, samtidig med at jeg nød at være bundet helt i hendes magt.

  “Sådan. Nu er du lige til at kneppe. Jeg får vist ikke meget vrøvl med dig, sådan som du ligger”, siger hun, mens jeg forsøgte at svare uden at kunne gøre andet end mumle i min gag.

  “Det tager jeg som en bekræftelse”, sagde hun og fortsætter: “Kan du nu ligge pænt stille, til jeg kommer igen, sagde hun inden hun gik med de to fyre som havde stået og ses på.

  Jeg lå nærmest som et offerlam, totalt svinebundet og i en anstrengende reb bondage, hvor min kæreste kunne bruge mig som hun ville. Jeg syntes egentlig det var en dejlig nydelse, samtidig med at det var en anstrengende stilling hun havde bundet mig i.

  Lidt efter kom hun tilbage, og jeg tænkte åhr det var godt, nu kommer jeg nok fri, men istedet mærkede jeg hun smurte min røv med creme, og pressede en butt-plugg ind i røven på mig.

  “Så – nu kan den åbne dig lidt, sagde hun og nu kan du ligge og længes efter at få den udskiftet med en “rigtig” pik”, sagde hun og gik igen.

  Der gik lang tid. Synes jeg i hvert fald. Jeg lå uden overhovedet at kunne bevæge mig. Det blev mere og mere anstrengende og gjorde ondt i knæhaserne og armene. Min pik og nosser havde det heller ikke særligt rart så hårdt, de var trukket ned mod kosteskaftet.

  Endelig kunne jeg høre hun kom ind i værelset, og en hånd ramte mine balder og hun fortsatte med at slå mange gange, og jeg mærkede, at mine baller blev varme. Hun stoppede og masserer mig på ballerne.

  Så fortsatte hun med at slå med en pisk. Jeg var ikke i tvivl om, at min ende var ved at være godt rød, og jeg jamrede mig uden at kunne protestere og måtte finde mig i hvad hun gjorde ved mig.

  Det var både ophidsende og voldsomt ydmygende at ligge svinebundet på den måde samtidig med, at min kæreste piskede mig, så jeg nød underkastelsen og fornemmelsen af at blive brugt uden at have indflydelse på hvordan.

  Hun fortsatte med at piske mig, og jeg stønnede af smerte, og hun sagde: “Du nyder det – ikke sandt. Sidst jeg sagde noget til dig, opfattede jeg din mumlen som nydelse. Du mumler stadig, så det må jo være af nydelse. Eller er der noget, jeg har misforstået”.

  Jeg kunne ikke andet end mumle med min gag i munden, og hun fortsatte med at piske mig, og det blev værre og værre samtidig med, at jeg mærkede min røv blev mere og mere varm, og endelig stoppede hun piskningen af mig.

  Hun løsnede min gagg og tog den ud af munden på mig, og jeg sagde åhr kære, det var en hård omgang du gav mig.

  “Nå, synes du det. Jeg spurgte dig jo, om du nød det, og din mumlen lød som om du nød det, men det er måske ikke rigtig sagde hun og tog fat i mit pikreb og trak til.

  AV skreg jeg det gør ondt, det skal gøre ondt på dig for når du lider har jeg det jo rart, så det skal være hårdt at være dig her hos os sagde hun og trak endnu engang i pikrebet.

  “Så – nu er jeg snart klar til at kneppe dig i din slavindefisse. Din røv er dejlig rød, så det bliver en rigtig fornøjelse. Glæder du dig ikke til at få pik?”, spurgte hun og tog but-plug’en ud af mig.

  Jeg glæde mig til at jeg nu skulle have en gang kunstig pik, men min kæreste forlod blot værelset og lod mig ligge svinebundet på gulvet. Jeg råbte hun skulle komme tilbage, og sagde det var ulideligt at ligge bundet så stramt, men der var ingen nåde jeg fik lov til at blive liggende og krige til min stemme var helt tavs, og jeg faldt til ro velvidende jeg ikke have noget at skulle have sagt.

  Da hun kom tilbage løsnede hun rebet om min pik, og spurgte om jeg kunne tænke mig at få lettet trykket.

  “Ja kæreste ven svarede jeg, og jeg kan mærke hun begyndte, at gøre noget rart ved min pik. Den er øm af at være bundet så hårdt, men det, hun gjorde var dejligt. Min ophidselse og min pik voksede, og den sprøjtede snart sin ladning i hendes hånd.

  Hun rejste sig og gav mig hendes hånd hen til min mund, og sagde slik så din sperm i dig fra min hånd, og du skal vide et er ikke sidste gang du kommer til at ligge svinebundet når det passer mig der hjemme.

  Da hendes hånd var slikket ren, begyndte hun langsomt at løsne mig, og da jeg var helt fri, faldt jeg sammen på gulvet ude af stand til med det samme at strække mine arme og ben, og lidt efter lidt kom der igen liv i min krop.

  De to fyre kom ind og spurgte om det havde været en god påske, og om jeg var klar til at komme med hjem i kælderen efter min sex-påske, og de befalede mig at kravle ind i et lille stålbur til hunde og ligge mig på brystet..

  De gik alle tre ud af døren, og jeg rejste mig og kæmpede for at krølle mig sammen i et lille bur, og lagde mig med bøjede ben og hænderne på ryggen..

  Lidt efter kom de tilbage og mine ankler blev bundet sammen og den anden ende af rebet blev bundet om mine håndled, så jeg lå hjælpeløst i buret, som de derefter lukkede og bar ud i kassevognen.

  Jeg kiggede på dem med bedende øjne og bad om at komme ud af det lille hundebur og blive befriet for det snerrende reb, men der var ingen hjælp at hente.

  Jeg råbte og skreg igennem tremmerne i buret, og med et udtryk i ansigtet der viste at jeg næsten var drevet til vanvid af liderlighed, men også bange for hvad der skulle ske mig.

  Min kæreste stod og snakkede med de to mænd, og hun sagde farvel og fortsat god ferie, nu kører jeg hjem med sexdyret..

  Jeg mærkede bilen begyndte at køre, alt imens rebet skar ind i mine håndled og ankler, efter en hård, men trods alt dejlig sex påske

  Efter en lang køretur standsede bilen og døren blev åbnet og jeg blev hevet ud af buret og fik kyskhedsbæltet på ogjeg blev befalet at kravle lydigt ned i kælderen.

  Nede i kælderen løsnede hun mine hænder og ankler, og jeg fik serveret en dejlig påske middag som smagte til 3 Michelin stjerner efter en dejlig efterårsferie med sex på måder som kun et sultens sexdyr kan drømme om.

 3. Henrik er det noget du har oplevet eller en drøm du har om en påske.

  Jeg er selv opdraget af min frue på landet, hvor jeg bor i stalden når hun har gæster, og jeg har gennem tiden tilbragt mange dejlige timer i stalden som stald dreng, og opstaldet bundet i reb og kæder som dyrene var det da de boede i stalden.

  mvh
  Christian

Comments are closed.