Hunden

Endnu en gammel fantasi fra min hånd. En af de længere.

Af årsager jeg ikke skal komme ind på hér, handler denne historie om ydmygelse.


Hunden

De sad i taxaen på vej hjem fra en fest med hans kolleger. Det havde ikke været særligt interessant, ud over at hun havde været ved hans side hele aftenen.

Han havde været nødt til at være ‘på arbejde’, og havde derfor ikke givet hende den opmærksomhed hun fortjente. Hun havde flere gange forsøgt at drille ham, ved at småflirte med de andre mænd, og havde omhyggeligt sørget for at han så det, så han kunne sende hende det blik hun elskede og frygtede.

På et tidspunkt havde hun været på toilettet, og taget sine g-strengstrusser af. Hun havde omhyggeligt leget med sig selv, for at trusserne skulle dufte af hendes safter, og havde så fundet ham, givet ham et kram, og forsøgt at liste trusserne ned i hans lomme. Han havde dog hurtigt opdaget det, og efter at han diskret havde duftet til hendes trusser mens hun så det, havde han sendt hende blikket igen.

Og nu sad hun så dér, med kjolen trukket lidt op, så hun sad med sin bare bagdel på bagsædet, med hans ene hånd mellem hendes lår, og en finger oppe i hendes fjams. Deres blikke mødtes, og der var ingen tvivl hos nogen af dem om at hun havde gjort sig fortjent til straf.

Hun forsøgte at lyne hans bukser ned, men han greb hårdt om hendes håndled. Hun opdagede at han kiggede ud af taxaens forrude nu. Hun kiggede også, og så en ensom skikkelse på det mørke fortov. En kvinde på vej hjem.

“Farligt at gå sådan alene” sagde han stille.
“Ja” svarede hun, og studsede lidt. Var er ikke noget bestemt i hans stemme?
“Hun kunne jo risikere at blive overfaldet og voldtaget” fortsatte han.

Nu var der bestemt noget i hans stemme, og hun kunne mærke hvordan hun straks blev mere våd ved tanken om hvad der skulle ske. Eller retter ved tanken om at hun ikke vidste hvad han havde i tankerne. Men hun kendte ham godt nok til at vide, at det ikke kunne betale sig at bekymre sig på forhånd, når han lød som han gjorde.

Da de var et par gader fra hans lejlighed hvor de skulle sove, da han bad chaufføren køre ind til siden. Hun blev lidt forvirret, men vidste at det var bedst at lade som ingenting. Han kyssede hende forsigtigt, og steg ud af bilen. Hun kiggede på ham, mens han gik rundt om taxaen, og åbnede hendes dør og hjalp hende ud.

“Kan du sove godt, og pas godt på dig selv” sagde han til hende.
Hendes forvirring blev større, men hun holdt stadig masken. Ikke overfor ham – han kunne læse hende som en åben bog – men overfor chaufføren. Hun vidste at det nok ville være det bedste.
“Ja, det skal jeg nok” svarede hun, og så ham stige ind i taxaen igen, og køre bort.

Pludselig følte hun sig helt nøgen, som hun stod der, midt om natten, uden trusser, og med en god gåtur hjem på høje hæle. Heldigvis var det en lun nat, og hun kunne jo fantasere om, hvad der skulle ske når hun kom hjem til ham.

Efter et stykke tid, svingede hun ned på den vej hvor han boede. Hun forsøgte at se om hun kunne få øje på taxaen, men den var selvfølgelig væk, og det var umuligt at se om der var lys i hans lejlighed. Hun skrånede over vejen, så hun gik på den side han boede på.

På et tidspunkt da hun var et par hundrede meter fra hans opgang, passerede hun en skurvogn der stod på det brede fortov. Hun syntes hun kunne fornemme at der kom en frem fra mørket bag skurvognen, men overbeviste sig selv om, at det bare var hendes egen indbildning.

Pludselig mærkede hun en hånd gribe fast i sit hår, så hun stoppede, hvorefter hun blev trukket tilbage, og en arm lagde sig om hendes overkrop, så hendes arme blev låst fast. Hånden slap hendes hår, og lagde sig over hendes mund.

“Hvis du skriger eller gør modstand så slår jeg dig” lød en hvisken i hendes øre.
Hendes instinkt fortalte hende at det var ham, men hun var klar over at han ville leve sig ind i rollen som overfaldsmand, så hun gled naturligt ind i rollen som offer.
“Er det forstået?” spurgte han snerrende, og hun nikkede så meget som hånden over hendes mund tillod det.

Han slap hende med armen rundt om hende, men han holdt stadig hånden for hendes mund, og hun kunne mærke den anden hånd gribe hårdt fat om hendes ene balle. En finger pressede kjolestoffet ind mellem hendes baller, og hånden gled ind mellem hendes ben, og fri af kjolestoffet.

“Har du ingen trusser på?” lød det hviskende spørgsmål i hendes øre.
Hun rystede på hovedet, igen så godt hun kunne.
“Du er vist en luder på vej hjem fra arbejde” sagde han med lidt tydeligere og højere stemme.
Hun rystede på hovedet, og mærkede i det samme, at han pressede to fingre op i hendes fjams, og kneppede hende et par gange med fingrene, hvorefter han trak dem ud. Han fjernede hånden fra hendes mund, og tvang hende til at slikke dem rene.

Hun kunne høre hvordan han spændte sit bælte op. Ville han virkelig tage hende dér, midt på gaden? Han trak bæltet ud af bukserne, og slap hende et kort sekund, hvor han stak enden af bæltet ind gennem bæltespændet, så der dannede sig en løkke. I en hurtig bevægelse trak han løkken ned over hendes hoved, og strammede den om hendes hals. Instinktivt tog hun fat i løkken med begge hænder, og kunne mærke hvordan han strammede den til. Hun turde ikke slippe løkken, så han havde hende hvor han ville have hende.

“Hvor var du på vej hen?” spurgte han hende.
“Derhen” sagde hun og forsøgte at nikke med hovedet i retning af hans lejlighed.
“Peg” befalede han, og hun var nødt til at slippe løkken med højre hånd. Straks strammede han løkken noget mere, og hun lod være med at forsøge at få fat i løkken med den højre hånd igen.

Med et fast greb i bæltet styrede han hende hen til hoveddøren. Han var tydeligvis ligeglad med om der var nogen der så dem, og styrede hende som var hun en hund han holdt i halsbåndet.

“Find nøglerne frem” kommanderede han, men hun havde ikke nogen nøgler til hans lejlighed.
Hun hørte lyden af et nøglebundt der ramte jorden, og kiggede ned og så hans nøgler ligge på fortovet.
“Ned på alle fire, tæve” lød hans kommanderende stemme. Hun adlød straks, men halvvejs nede på knæ kunne hun mærke remmen stramme, og hun lod sig hive op i stående stilling igen.

“Tag dine sko af” kommanderede han “der er jo igen grund til at ødelægge dem, vel?”.
Hun tog skoene af, og lagde sig på alle fire på fortovet.
“Saml nøglerne op” kommanderede han, og hun samlede nøglerne op mellem tænderne. Han rakte sin ene hånd ned, og hun lagde forsigtigt nøglerne i hans hånd.
“Tag så skoene” sagde han, og hun fik efter et par forsøg fat i begge sko med tænderne, og bar dem i munden.

Fliserne, og ikke mindst det grus der lå på fliserne var hårde ved hendes knæ, så hun forsøgte at støtte på trædepuderne yderst på fødderne, mens han tog sig tid – god tid – til at låse hoveddøren op.

I det samme kom en bil kørende ned af gaden. De kiggede begge efter den, da den kørte forbi. Hun forsøgte at gemme sit ansigt da den ensomme fører i bien satte farten lidt ned, og kiggede efter dem, men hun mærkede hans hånd gribe fat i hendes hår, og hive så hun blev nødt til at vise sit ansigt.

Da bilen var kørt forbi og forsvundet ned ad vejen, åbnede han hoveddøren, og trak hende indenfor, og op af trapperne. Han låste hoveddøren op, og gik ind, men da hun skulle til at følge efter, vendte han sig om og sagde “sit” tog livremmen af hendes hals, og lukkede døren.
Hun satte sig med de nøgne baller på sine lægge, og ventede og håbede på, at ingen af naboerne kom forbi eller kiggede ud på trappen.

Efter hvad der føltes som lang tid, hørte hun ham komme hen til døren, åbne den, og hun så at han havde et halsbånd og en hunderem i hånden. Han spændte halsbåndet stramt om hendes hals, satte hunderemmen fast, trak hende indenfor, og lukkede døren bag dem. Hun kiggede spændt op på ham, rystede lidt på hovedet for at vise at hun stadig havde hendes sko i munden, og håbede på at han gav hende ordre til at slippe dem, men nej,

I stedet satte han hunderemmen fast på knagerækken, så hun var nødt til at strække sig for at kunne trække vejret uhindret. Hun kiggede på ham, mens han langsomt tog sit tøj af, og smed det ind i stuen, hvor det ramte en stol. Han blev i gangen imens , og kiggede intensivt på hende, hvilket gjorde hende lidt mere rolig, selvom hun stadig var meget spændt på hvad der skulle ske.

Da han til sidst stod kun i tights gav han hende endelig besked på at slippe skoene. Hun tog en hånd op for at tørre sig om munden, men det havde han forudset, og lynhurtigt bukkede han sig ned, tog hårdt fast om hendes håndled og førte hendes hånd ned til gulvet igen.

“Du er en tæve – du kan ikke tørre dig om munden” sagde han insisterende, mens han løsnede hunderemmen fra knagerækken, og derefter snurrede den om hånden.
Han trak hendes hoved hen til hans skød, og pressede hendes hoved mod hans underliv. Hun gned kærligt sig ansigt mod ham, og kunne med næsen mærke hans pik gennem hans tights. Hun indsnusede duftene fra ham, og glædede sig både over at mærke at hun gjorde ham stiv, og over at hun fik tørret munden på den måde.

“Sit” lød kommandoen igen, og han bukkede sig ned, og åbnede først hægten, så lynlåsen i hendes nederdel, og trak den over hendes hoved. På grund af remmen kunne nederdelen ikke komme helt af, så han lod den dække hendes hoved, så hun næsten ikke kunne se noget. Hun kunne mærke hvordan han også trak hendes jakke af, og hun hjalp til så han kunne fjerne den helt. Derefter trak han hendes bluse op over hendes hoved også, så hun til sidst kun var iført en sort bh der passede til de trusser hun havde givet ham til festen.

“Er du en tæve-hund eller en luder?” lød hans spørgsmål, med en stemme der var så neutral at den formentlig ville have narret alle andre end hende til at tro at der var et rigtigt svar på spørgsmålet.
“Jeg skal tisse” svarede hun gennem de mange lag stof. Hun kunne mærke hvordan han slap remmen og trak nederdelen og blusen helt af hende, og fri af hunderemmen.
“Det skulle du have gjort, mens du var nede på gaden, tæve”. Han lød irriteret.
“Så må du jo gå ud og tisse på badeværelset” tilføjede han hurtigt.

Hun forsøgte at rejse sig, men han satte sin fod ovenpå hunderemmen der hang i en bue, og tvang hende på den måde ned på alle fire igen.
“På alle fire, som den tæve du er” lød hans kommando.
Hun var bestemt ikke tilfreds. Han havde tidligere bedt hende tisse mens han kiggede på, og hun brød sig ikke om den ydmygelse. Hun kunne mærke hvordan han tog fat om hunderemmen, helt nede ved halsbåndet, og trak hende i retning af badeværelset.

Han tændte lyset på badeværelset, og hun kravlede ud på det hårde kolde badeværelsesgulv. Det var næsten lige så slemt ved hendes knæ, som fortovet nede på gaden. Hun tøvede et øjeblik, og ventede på hvad der skulle ske. Hun håbede på at hun fik lov til at sætte sig på toilettet, men nej. Han trak hende ind i brusenichen, og drejede hende rund, så hendes bagdel var nede ved afløbet.

Han satte sig på toiletbrættet, med benene overkors. Hun kunne lige nå hans fødder med hendes læber, og hun begyndte at kysse og slikke hans tæer, i håbet om at han lod hende komme på toilettet, men nej.
“Tis så” lød hans kommando.
Hun kunne ud fra tonefaldet i hans stemme godt høre, at hun ikke slap før hun havde tisset, men hun KUNNE ikke – ikke på den måde.

Det første slag fra den løse ende af hunderemmen faldt hårdt over hendes baller. Hun havde ventet på at blive straffet, men alligevel kom det som en overraskelse for hende.
“Jeg kan ikke” sagde hun med skælvende stemme.
“Vent dér”. Hans stemme lød irriteret “du skal ikke tisse mens jeg er væk”.

Han gik ud af badeværelset, og det gav et gib i hende, da han efter at have forladt badeværelset og lukket døren, pludselig slukkede lyset. Der var totalt mørkt i det lille badeværelse, og hun kunne pludselig meget tydeligere mærke de kolde fliser i brusenichen og høre sit eget ophidsede åndedræt.

Der gik hvad der føltes som et godt stykke tid, inden han kom tilbage. Hendes øjne havde vænnet sig til mørket, så hun blev blændet af det skarpe lys, da han tændte det igen. Hun kunne høre hvordan han satte sig og lagde nogle ting i håndvasken, men da hendes øjne havde vænnet sig til lyset, var det eneste hun kunne se, enden af læderstrimlerne på en pisk hun ikke havde set før, og en rem som hun heller ikke kunne genkende.

Hun så hans hænder havde fat om et blindfold, der næsten var formet som en lille maske fortil. Han gav hende det på, og spændte det i hakken, så hun igen var blind. Hun kunne pludselig mærke strimlerne fra pisken kærtegne hendes ryg, og hun svajede i ryggen, for at slaget skulle lande på hendes baller. Men der kom ikke noget slag.

“Tis så, tæve”. Han lød ikke så irriteret mere, hvilket gjorde hende lidt urolig.
“Jeg kan ikke” lød hendes bøn igen.
“Hunde skal ikke gø på denne tid af natten” sagde han, og lagde pisken over hendes ryg. Hun kunne mærke vægten af håndtaget mod sin lænd, og strimlerne der hang ned på den anden side.
“Åben munden”. Hans stemme lød igen lidt mere kommanderende.

Hun åbnede munden, og kunne mærke hvordan han pressede noget ind i hendes mund. Hun kunne samtidig lugte læderet, og var i det øjeblik klar over, at han havde købt en gag, som han nu spændte fast, bag hendes nakke, så hun ikke kunne spytte den ud. Et kørt øjeblik troede hun at hun ville blive grebet af kvælningsfornemmelser, men så mærkede hun hans hånd om hendes nakke, og hun blev rolig igen.

“Tis så – nu vil jeg ikke sige det igen” sagde han, mens han igen fjernede pisken fra hendes ryg.

Det gøs i hende. Hun vidste at hun var nødt til at gøre det, hvis legen ikke skulle fortsætte. Hun prøvede af al magt, men netop som hun troede det skulle lykkes hende, mærkede hun hans indsmurte finger trænge ind i hendes bageste hul.

I en hurtig bevægelse fjernede han fingeren fra hendes bageste hul, og hurtigt derefter faldt det første slag over hendes ryg og baller. Det næste slag kom straks derefter, inden smerterne fra det første slag havde bredt sig til hele hendes krop.

“Du er min tæve. Du har at adlyde mine kommandoer” hvæsede han, og gav hende yderligere 4 slag.

Det hjalp. Hun gav slip på sig selv, og begyndte at tisse. Det sprøjtede op på hendes ben, og hun tog sig selv i at nyde varmen fra sit tis, når det sprøjtede mod benene der var kolde af fliserne i badeværelset og fra kontakten med fortovet. Hun nærmest forsvandt ned i nydelsen.
“Det var flot” lød hans stemme, og hev hende tilbage til virkeligheden.
“Men jeg kan jo ikke have en tæve der har overpisset sig selv med ind i lejligheden, vel?”

Han lod hende ligge på alle fire mens han rejste sig op, og tog bruseren og tændte for vandet. Det første vand der ramte hende var vandet der havde ligget i rørene, og det var så koldt at hun gispede så meget som gagget tillod hende. Derefter kom det brandvarme vand, og hvis hun havde kunnet, ville hun have skreget højt. I mellemtiden havde han åbnet for den kolde bruser også, men på grund af de hurtige temperaturskift, gik der et øjeblik før at hun opdagede at vandet kun var lidt varmere end hun selv ville have valgt det.

Han lukkede for bruseren, og tørrede hende med et håndklæde han havde fundet frem. Derefter lagde håndklædet dobbelt på gulvet udenfor brusenichen, og lod hende kravle ud på det, så hun også fik tørret sine knæ og skinneben.

Hun lå og nød at ligge på alle fire på håndklædet, frem for det hårde gulv, da hun mærkede hvordan han smurte hendes bageste hul ind, og begyndte at kneppe hende med et par fingre i hendes fjams, og en finger i hendes bageste hul.

Pludselig fjernede han fingrene, og hun kunne i stedet mærke hvordan han pressede hvad der føltes som en dildo ind i hendes fjams. Hun undrede sig over, at hun kunne mærke læderstrimlerne mod hendes fødder, men nød ellers bare følelsen af at blive fyldt ud. Pludselig spredte han hendes baller med den ene hånd, og begyndte at presse dildoen op i hendes bageste hul. Hun bevægede sig frem og tilbage, og hurtigt var dildoen i bund.

Hun kunne mærke hvordan han slap dildoen, der var udformet så den ikke umiddelbart gled ud af hendes røv igen. Hun kunne nu også halvt mærke, halvt regne ud, at det var håndtaget fra pisken der var udformet som en dildo, og at hun nu havde en hale af læderstrimler der stak ud af hendes røv, og hang ned mellem hendes ben.

Han trak hendes ud af badeværelset, i retning af soveværelset, hvor hun kunne lugte at han havde tændt stearinlys. For hver gang hun kravlede et skridt frem, kunne hun mærke læderstrimlerne mellem sine lår, og hvordan dildoen i hendes mås gjorde hende mere våd i fjamsen.

Da de nåede dørtrinet til soveværelset stoppede han, og løsnede snoren fra halsbåndet.
“Du skal da ikke sove i soveværelset i nat, skal du?” spurgte han hende drillende.
Hun forsøgte at indynde sig, ved at gnide sig op af hans ben, som hun forestillede sig at en hund ville gøre det.

Han gik ind i soveværelset, og råbte forsigtigt “kom så tøs”, og hun kravlede forsigtigt i retning af hans stemme. Han tog fat i halsbåndet, og hev hende i retning af, og derefter op i sengen, hvor han placerede hende på alle fire, og tog hendes bh af, så hun nu var helt nøgen.

Hun kunne mærke han kælede for hendes bagdel med en pisk, og hun vidste straks det var en pisk der var ret bøjelig og helt smal ude i spidsen

“Når du får en kommando, så lystrer du med det samme”. Hans stemme lød fast.
“Tror du jeg gider gå tur med dig, hvis du alligevel ikke tisser før vi kommer hjem igen?” ville han vide. Hun rystede på hovedet uden at vide om han så det, eller ville acceptere det som et svar.

Han begyndte at piske hendes baller, og undgik omhyggeligt at ramme dildoen der stak lidt ud af hendes mås. Pisken var ikke i sig selv så hård, men han slog tilsvarende hårdere og hurtigere. Han tog læderstrimlerne der udgjorde hendes hale, og løftede dem op, så de lå over hendes ryg. Derefter begyndte han at piske bagsiden af hendes lår. Ikke så hårdt som den tur hendes mås lige havde fået, men nok til at tårerne trængte op i hendes øjne, bag blindfoldet.

Han holdt en kort pause, hvor han spørgende hviskede hende i øret: “Har du fået nok?”.
Hun kunne ikke svare, for hun vidste det ikke.
Han tog fat i halen af læderstrimler, og hev i dem, op mod hendes nakke, så dildoen blev hevet lidt længere ind og skiftede stilling i hendes mås.

Endnu en byge af hurtige slag haglede ned over hendes mås og bagsiden af hendes lår, før han svingede læderstrimlerne tilbage ned mellem hendes ben. Det første slag mod hendes ryg sad højt mellem skulderbladene, og han piskede hende tålmodigt til hele hendes ryg var dækket af røde mærker, ligesom hendes baller og lår.

Han løsnede gagget, og tog det ud af hendes mund. Mens hun sundede sig lidt, forlod han soveværelset, men kom hurtigt tilbage med en flaske med vand. Han fik hende til at sætte sig på hug, og hjalp hende med at drikke lidt. Derefter stillede han flasken fra sig, og lagde sig ved siden af hende i sengen, og begyndte at nulre hendes brystvorter der hurtigt blev endnu stivere end de var i forvejen..

“Skal du kneppes som den tæve du er?” spurgte han hende. Hun nikkede omgående.
“Hvordan vil du så gøre en hanhund interesseret i dig?” ville han vide.

Hun begyndte uden et ord at slikke ham over hele kroppen, og var specielt omhyggelig med hans brystvorter, og tæer, inden hun slugte hans pik til roden. Da han var helt stiv, skubbede hun til ham med hovedet, så han lagde sig om på maven. Hun fortsatte med hendes tunge over hele hans krop, startende ved nakken, og ned over begge baller og ned til fødderne.

Derefter fandt hendes tunge vej ind mellem hans baller. Hun skubbede hans ben fra hinanden, og lagde sig dér, og begyndte at slikke hans bageste hul. Liderligheden skyllede ind over hende, da hun kunne fornemme at han nød det, og hun maste sin tunge ind i hans røv.

Hurtigt rejste hans sig op, og drejedes sig rundt, så han stod bag hende. Med den ene hånd samlede han læderstrimlerne og løftede hendes hale så hendes fjams var frit tilgængelig. Med den anden hånd tog han fat i halsbåndet og forsøgte drillende at trænge ind i hendes fjams, med hans stive pik.

Hun forsøgte at få en hånd ned, for at hjælpe ham ind, men han slap halsbåndet, og vred hendes arm om på ryggen, så hun kom til at ligge med hovedet nede i madrassen. Til sidst fandt hans pik vej ind i hendes fjams, og han begyndte at kneppe hende hårdt.

Hun nød følelsen af noget i begge huller. Han hev op i halen, og kunne selv mærke hvordan dildo-håndtaget bevægede sig i hendes røv og pressede mod hans pik i hendes fjams. For hver gang han stødte hårdt i bund, ramte han bunden af dildoen og pressede den dybere ind i hendes røv.

Han var nødt til at holde en pause for ikke at eksplodere, så han stoppede med at bevæge sig, slap hendes arm, og tog hårdt fat i hendes ene bryst og nulrede det hårdt. Da han igen begyndte at kneppe hende, slap han igen hendes bryst, og tog fat i hendes hår og tvang hendes hoved tilbage.

Da hun kom trak han sig lidt ud, så han forsigtig kunne trække dildoen ganske langsomt ud af hendes røv. Da dildoen var helt ude, trængte han igen ind i hende, og begyndte at kneppe hende igen, og nød at mærke hvordan hendes fjams trak sig sammen om hans pik.

“Jeg vil have dig i munden” stønnede hun, og han væltede hende om på ryggen.

Han satte sig overskrævs på hendes brystkasse, og nød at mærke hendes bryster mod hans baller. Hendes arme havde han halvt låste ind mod hendes side, og han kunne også mærke, at hun begyndte at lege med hendes fjams.

“Åben munden” beordrede han, noget overflødigt, for hun havde allerede munden halvt åben, og tungen ude, klar til at tage mod hans ladning, men hun åbnede munden noget mere.
“Du synker ikke før du får lov” lød hans stemme.

Han kunne mærke hvordan hun pressede en finger der var våd af deres safter, ind i hans røv der stadig var smurt ind i hendes spyt. Han kom kort tid efter, og hev hendes hoved frem så han bedre kunne ramme hendes mund. Hun ventede pænt til han var færdig med at komme, og lagde sig så og ventede på at han skulle give hende lov at synke.

Da hun fik lov sank hun taknemmeligt hans ladning, og slikkede sig ren om munden. Først efter at hun havde slikket hans fingre, lår og pik rene for deres safter, og hun kunne se at han var tilfreds, lagde hun sig i fodenden af sengen.

Hun nussede og kyssede hans fødder, indtil hun kunne mærke at han var faldet i søvn, og faldt så selv i søvn, tilfreds med sig selv, fordi han var tilfreds med hende.

Hun ænsede det knapt, da han i løbet af natten vågnede, og forsigtigt trak hende op til sig, og faldt i søvn, mens de lå tæt sammen.