En god start på dagen

En lidt lang fantasi jeg fandt på, en aften for mange år siden, hvor jeg sad og småkedede mig.


En god start på dagen

Telefonen ringede, og jeg væltede ud af sengen og tog den. Jeg svarede den halvsøvnigt, mens jeg forsøgte at fokusere på vækkeuret. Det var lørdag klokken 11, og jeg var først kommet hjem fra byen ved 7-tiden.

“Hejsa søde”. Hendes stemme lød kælen i telefonen “var det en god tur i byen i går?” Jeg svarede pr. refleks ja, og forsøgte at komme i tanke om, hvorvidt det nu også havde været sjovt. Jeg har heldigvis aldrig tømmermænd, men træt, dét var jeg.

“Vil du med ud og spise i aften?” spurgte hun med endnu mere kælen stemme. Hun var definitivt ude på narrestreger. Godt nok har jeg aldrig tømmermænd, men konceptet ‘fast føde’ kunne min mave ikke lige klare, så jeg mumlede noget med at vi måtte tale om det senere, sagde pænt farvel, og kastede mig tilbage i sengen og faldt efter nogen tid i søvn igen.

Da jeg havde sovet i hvad der føltes som 10 minutter vågnede jeg med et spjæt ved, at der blev trykket på dørtelefonen. Jeg blev liggende, sikker på at det var et avisbud der ville ind i opgangen, men der blev kort efter ringet på dørtelefonen igen, denne gang mere ihærdigt.

Jeg væltede ud af sengen, og forsøgte i mit hoved at finde på en række ukvemsord, der ville være passende at smide i hovedet på et dumt avisbud, mens jeg fandt ud i gangen, og tog dørtelefonen. Men det var hendes stemme – stadig kælen – jeg hørte i dørtelefonen, inden jeg overhovedet havde sagt et ord. Jeg trykkede på knappen, og lukkede hende ind.

Hun var iført en lang frakke, og et par sorte støvler, og i hånden havde hun sin store taske. “Jeg tænkte jeg kunne klæde om hér” sagde hun, da hun så mig kigge på tasken. “Ja selvfølgelig, mumlede jeg, og gned mig i øjnene”. Jeg tog hendes taske, og gik ind i stuen. Jeg kunne mærke hun fulgte efter.

Jeg satte tasken og kastede et blik på mit ur, og så til min overraskelse at klokken var blevet lidt over halv tre, hvilket jeg dog hurtigt glemte da jeg vendte mig om. Hun havde åbnet jakken, og indenunder var hun kun iført sort undertøj og et par lange sorte strømper, der gik hende til midt på låret. Ikke frække selvsiddende strømper, men strømper af den slags jeg gættede mig til hun brugte til aerobic.

“Jeg tænkte at du måske havde lyst til det store morgenkomplet” sagde hun, igen med den kælne stemme. “Jeg spiser ikke morgenmad” svarede jeg, selvom jeg godt vidste hvad hun mente. Jeg kunne mærke hvordan jeg begyndte at vågne, startende fra rygsøjlen og videre ud i kroppen.

Hun vendte langsomt ryggen til mig, mens hun tog frakken af, og smed den over det strygebræt jeg ikke havde fået sat væk, inden jeg styrtede ud af døren, aftenen i forvejen. Jeg kunne se hendes velformede bagdel, som hun strittede med. Jeg kiggede på hendes trusser. Det var et par pæne sorte blondetrusser med højt snit, men det var ikke g-streng.

“Hvad har jeg fortalt dig om trusser?” spurgte jeg hende. Jeg kunne se det gav et sæt i hende. Hun havde ikke regnet med at hun kunne vække Herren så hurtigt, men hun genvandt hurtigt fatningen og strittede med måsen, mens hun svajede i ryggen. “Men er de ikke pæne, dem her?” spurgte hun med påtaget uskyldighed.

Jeg valgte at overhøre hendes provokation, for jeg havde fået øje på en underlig bule i hendes trusse, mellem hendes baller. Jeg stillede mig tæt bag hende, og lod et par fingre glide udenpå hendes trusser, ned mellem hendes baller, indtil jeg nåede bulen. Som jeg allerede havde regnet ud, havde hun hendes butt-plug oppe i måsen.

“Hvad laver den der?” spurgte jeg, mens jeg tog fat i hendes butt-plug, og bevægede den lidt rundt, og frem og tilbage. Hendes stemme afslørede, at hun tydeligvis allerede var lidt liderlig da hun svarede “jeg må have glemt den dér, da jeg legede i går”. Hun forsøgte at vende sig om, men jeg tog hårdt greb om hendes hår, og holdt hende fast, med ryggen mod mig. Hun tog en dyb indånding.

Jeg slap hende hurtigt, og hun udstødte et skuffet suk, men jeg drejede mig væk fra hende og gik hen til strygebrættet. Jeg flyttede strygejernet over på spisebordet, og tog hendes frakke fra strygebrættet og gav hende den i favnen, da hun kom hen til mig. Skuffelsen stod nu malet i hendes ansigt. Hun havde forventet at blive straffet for hendes ulydighed, men jeg var fast besluttet på, ikke at lade hende styre tempoet.

Hun gik ud i gangen med hendes frakke, og jeg kunne høre hun hang den op på en bøjle. Jeg indstillede strygebrættet så det blev lavere. En klar plan havde formet sig i mit hoved. Hun kom ind i stuen igen, og hun måtte have hørt at jeg havde rodet ved strygebrættet for hun spurgte “skal du stryge NU?”. Skuffelsen var nu total, og hun begyndte at se lidt sur ud.

“Ja” løj jeg, og skyndte mig ind i soveværelset, for at finde mine håndjern frem. “Hvis vi skal i byen og spise, skal jeg da se pæn ud” råbte jeg i retningen af stuen, for at overdøve lyden af håndjern der blev hevet op af skuffen. Hun gloede vantro på mig, da jeg kom ind i stuen igen, og ænsede tilsyneladende slet ikke, at jeg ikke havde noget med der skulle stryges. Jeg havde skjult håndjernene på ryggen.

“Du er sgu kedelig” snerrede hun, og jeg besluttede mig til at legen kunne begynde, nu da jeg styrede tempoet.

Jeg kyssede hende en enkelt gang, for at holde hende forvirret, og tog så fat i hendes ene håndled, smækkede håndjern om håndledet, fik fat i hendes andet håndled, og fik håndjern på det også. Det gik lynhurtigt, og først efter yderligere nogle sekunder begyndte hun at se, først forvirret, så små-liderlig, ud.

“Hvad har du gang i?” spurgte hun med fræk stemme, men jeg ignorerede hende og tog fat i strygebrættet og stillede det på højkant. Da benene stadig var slået ud, kunne strygebrættet stå på højkant mens jeg tog fat i håndjernenes kæde, og trak hende hen til strygebrættet. Jeg kiggede intenst på hende og kunne se forventningen i hendes øjne.

Jeg løftede hendes arme så de endte på hver sin side af strygebrættet, ved at hive i kæden til håndjernene. Hun stod nu med fronten mod strygefladen på strygebrættet. Jeg stillede mig ved siden af hende, og satte en fod bag det ene af de af strygebrættets to ben der støttede mod gulvet, og tog igen fat i hendes hår med den ene hånd, og øverste af strygebrættet med den anden.

I en bevægelse fik jeg tippet strygebrættet ned, så det igen stod rigtigt. Da håndjernene var bag det der reelt var underdelen af strygebrættet, måtte hun pænt følge med, og endte dermed med at ligge på maven på strygebrættet, med hænderne låst sammen af håndjernene under strygebrættet. Hun kunne lige nå gulvet med benene. Perfekt.

“Kan det holde til det her” spurgte hun med nervøs stemme, og jeg svarede “aner det ikke, men jeg kan vel købet et nyt”, selvom jeg havde testet at det kraftige strygebræt godt kunne klare min egen vægt, og godt var klar over at det var hende selv hun var nervøs for.

Jeg gik ud i køkkenet, og fandt en stor skarp kniv i knivblokken, og tog den med ind i stuen. Jeg kørte bagsiden af kniven ned over det nederste af hendes ryg, og kunne se og høre hvordan det gøs i hende, da det kolde stål ramte hende. “Hvad er det” ville hun vide. “Lig stille, det er en kniv” svarede jeg, og kunne mærke hun stivnede.

“Hvad har jeg fortalt dig om trusser?” spurgte jeg hende med skarp stemme. “Det kan jeg ikke huske” svarede hun med drillende stemme. Jeg satte et par fingre ind under trussekanten, ved den ene balle, og lod fingrene køre ind under trussen, så jeg til sidst havde den del af trussen der dækkede fjamsen, i min knyttede hånd. Jeg førte kniven ind under trussen, og slap trussen, så den skarpe side af kniven var ud mod trussen, og bagsiden af kniven hvilede mod hendes fjams.

Jeg gentog spørgsmålet – “Hvad har jeg fortalt dig om trusser?” med en endnu skarpere stemme. “G-streng eller ingen trusser, når jeg er sammen med dig” svarede hun hurtigt, i et forsøg på at redde sine trusser, men forgæves. Med en hurtig bevægelse hev jeg kniven væk fra hendes mås, og skar bunden af hendes trusser over.

“Hvad laver du?” nærmest råbte hun, mens jeg lagde kniven på spisebordet, uden hun opdagede det. Mit første slag var hårdt – meget hårdt – da min flade hånd ramte hende på den højre balle. Jeg bevægede mig hurtigt rundt om strygebrættet, så jeg fik fat om hendes nakke med venstre hånd, og ramte hende hårdt på venstre balle.

Jeg kunne se de tydelige spor efter min hånd på hendes baller, og jeg kunne høre på hendes åndedræt, at hun vidste at legen var startet for alvor.

Jeg tog hårdt fat i hendes højre balle med min højre hånd, slap hendes nakke med min venstre, og tog fat i hendes anden balle, og spredte dem fra hinanden. Jeg kunne se en snor det stak ud fra hendes fjams. Jeg hev i snoren, og spurgte “hvad er det her så?” selvom jeg godt vidste at hun havde hendes kugler oppe i fjamsen.

“Legetøj” svarede hun med stille stemme. Jeg kunne mærke hun var drivvåd allerede. “Har du leget i går” spurgte jeg hende. “Det HAR jeg fortalt dig” lød det flabede svar. Jeg tog fat i hendes hår, og trak hendes hoved så langt tilbage at hun gav en klynkende lyd fra sig. Jeg gav hende yderligere to hårde slag på hver balle. “Jeg” – KLASK – “stiller spørgsmålene” – KLASK. “Du” – KLASK – “svarer PÆNT” – KLASK.

Mens hun vred sig på strygebrættet, og jeg tog kniven fra spisebordet igen, og lod bagsiden af kniven køre op lang hendes ene lår, så spidsen kom ind under trussekanten i den ene side. Hun stivnede, sikkert nervøs for at jeg skulle skære hende. Da kniven havde godt fat i trussekanten, førte jeg forsigtigt kniven væk fra hende, så trussekanten fulgte med. Da presset fra kniven mod trussekanten blev stort nok, skar kniven sig gennem trussekanten, og trussekanten svirpede tilbage mod hendes krop. Hun ømmede sig.

“Du er vist alt for næsvis i dag” snerrede jeg, og lagde kniven fra mig igen. “Du trænger alvorligt til at blive straffet” fortsatte jeg, mens jeg hev i den side af trussen der stadig var hel, så jeg til sidst stod med trusserne i hånden.

Jeg stillede mig op til hendes hoved, og lagde hendes ituskårne trusser på hendes ryg, mens jeg trak mine underbukser af, så jeg var helt nøgen. Hun kiggede sultent på mit stive lem, som jeg førte hen til hendes mund, og ind i hendes mund, da hun åbnede den.

Jeg kneppede hende i munden, og tog fat i hendes hår, så hun ikke kunne flytte hovedet. Jeg tvang hende til at sluge min pik lidt dybere for hvert stød. Da det var ved at blive for meget for hende, holdt jeg et kort øjeblik pikken så dybt i hendes mund som hun kunne tåle.

Jeg slap hendes hår, men lod hende slikke på min pik, mens jeg tog hendes trusser i hånden igen. Jeg rullede dem sammen så godt jeg kunne, og tvang dem ind i hendes mund. “Du skal straffes hårdt, men jeg gider ikke høre på dit klynkeri” sagde jeg med fast stemme, mens jeg spændte hendes BH op.

Hun spyttede trusserne ud “Du kan ikke få den af uden at løsne håndjernene” svarede hun drillende – “og du må ikke skære den i stykker, for den overholder reglerne” fortsatte hun triumferende. Denne gang fik hun 3 hårde slag på hver balle, inden jeg bukkede mig ned og hviskede i hendes øre at jeg bestemte.

Jeg rettede mig op, og sagde så – “men du skal ikke have bh’en af”, mens jeg hev den op under hendes armhuler, og spændte den foran, over hendes hals. “Jeg skal bruge din BH til at forhindre at du spytter dine trusser ud” fortalte jeg, mens jeg proppede trusserne ind i munden på hende igen, og hev det der normalt var den bageste del af hb’en op foran hendes mund, så den sad og forhindrede hende i at spytte trusserne ud.

Jeg tog fat i hendes butt-plug og hev den ud, og pressede min stive pik op i hendes bageste hul i et hurtigt hårdt stød. Hun forsøgte at få mig til at tage hende forsigtigt, men jeg kneppede hende hårdt og ubønhørligt. Da jeg kunne mærke, at hun begyndte at nyde det, trak jeg mig ud, og gik ind i soveværelset.

Jeg vendte tilbage med pisken, og kælede hendes baller med spidsen. Jeg vidste hun havde respekt for pisken, og kunne se hvordan hun spændte ballerne, der allerede var meget røde efter de slag hun havde fået.

“Jeg tror at 6 hurtige slag er en god straf for at du har leget i går. Er du enig?” spurgte jeg. Hun nikkede straks. Jeg stillede mig på hendes venstre side, så jeg kunne få godt sving på pisken, og gav hende tre hurtige og hårde slag på hver balle. “Er det nok med 6 slag i alt, eller skal det være på hver balle?” spurgte jeg hende. Hun forsøgte at svare, men kunne ikke på grund af trusserne i hendes mund.

“Nå, hvis du ikke kan svare ordentligt, så bestemmer JEG” sagde jeg med bestemt stemme, og gav hende tre hurtige slag på hver balle, og holdt en kort pause. Så sagde jeg med stille stemme “og et ekstra slag for ikke at svare ordentligt når du bliver spurgt”. Det blev selvfølgelig til et slag på hver balle.

Jeg kunne se hun trængte til en kort pause, så jeg gav mig igen til at kneppe hende i det bageste hul. Jeg kunne mærke på hendes bevægelser, at hun trængte til at komme. “Kom du i går” spurgte jeg hende. Hun nikkede straks. “Du får 8 slag for at komme uden at jeg var til stede” fortalte jeg hende.

Jeg trak mig igen ud af hendes bageste hul, og stillede mig klar til at piske hende igen. “Du må selv tælle dem” sagde jeg “og slå med håndjernene på strygebrættet når du har fået de 8 slag. Er det forstået?”. Hun nikkede.

Hun fik først et slag på den ene balle, så på den anden. Jeg holdt en lille pause. Så to hurtige slag på den sidste balle, og to på den første igen. Efter en lille pause, faldt to meget hårde slag. Ingen lyd fra håndjernene.

De næste 3 slag på hver balle faldt som langsomme, men hårde taktslag, og hendes baller glødede nu rødt. Med et par fingre masserede jeg hendes klitoris, og jeg kunne mærke hvordan safterne drev ud af hende.

Det jeg troede skulle være de to sidste slag var de absolut hårdeste jeg havde givet hende den dag. Men ingen lyd fra håndjernene. Så jeg gav hende to slag til. Stadig ingen lyd. Endnu to slag, men stadig ingen signal om at stoppe.

Det næste slag var så hårdt at hun straks slog håndjernene mod strygebrættet. “Slag kommer parvis” snerrede jeg, og gav hende det sidste slag. Jeg kunne se tårerne i hendes øjne.

Jeg lagde pisken, og masserede igen hendes fjams med et par fingre, der hurtigt blev drivvåde. Jeg smurte hendes safter ud over min pik, og kneppede hende i røven en sidste gang, før jeg trak pikken ud af hendes røv, og derefter kuglerne ud af hendes fjams, og begyndte at kneppe hende i fjamsen. Jeg fandt butt-pluggen og pressede den op i hendes røv, mens jeg stadig kneppede hende.

Da jeg ikke kunne holde mig mere, trak jeg mig ud af hende, og stillede mig op til hendes hoved, fjernede først bh’en fra hendes mund, og trak så trusserne ud af munden på hende. Hun var tydeligvis tør i munden, men min pik var smurt ind i vores safter, så jeg trængte nemt ind i hendes mund.

Mens jeg kneppede hende i munden, stak jeg et par fingre op i hendes fjams, og begyndte at kneppe hende med fingrene.

Da jeg kom i hendes mund, slugte hun hele ladningen som jeg havde lært hende, og kort efter kom hun selv. Jeg kunne mærke hvordan hendes fjams klemte om mine fingre, og holdt min pik i hendes mund, indtil hun var færdig med at komme.

“Det kunne godt gå hen og blive en interessant dag, det her” sagde jeg ud i luften, mens jeg efterlod hende spændt fast til strygebrættet, og gik i bad.