Dominaen og Tøsen

Vi havde talt sammen nogle gange, Dominaen og jeg, og hun havde en Tøs der ’skulle videre’, og vi havde aftalt at jeg skulle tage et kig på hende, og se om det var noget jeg kunne bruge.

Klokken var 19:45 da jeg som aftalt ringede på døren til det store hus, og Dominaen åbnede, iført det helt store dress: Læder top, læder shorts, og lange læderstøvler med en høj hæl, og flot lagt makeup. Hvis der havde været det mindste m i mig, så ville jeg have været stolt, hvis hun var min Domina.

Hun smilede og trådte til side så jeg kunne komme indenfor, og da hun havde lukket døren, gav jeg hende et knus.

”Tøsen kommer om et kvarter” sagde hun og fortsatte. ”Tag overtøjet af og kom indenfor”. Jeg satte min medbragte taske på gulvet, tog overtøjet af og gav hende det, og gik ind i den store stue. Hun kom lige efter med min taske, og smed den foran mig på gulvet.

”Jeg er Domina i dag” grinede hun. ”Gider sgu ikke være din garderobedame”. Jeg gengældte grinet. ”Du er ikke min Domina” svarede jeg, og kiggede mig rundt i stuen.

Gardinerne var trukket for, og lokalet var oplyst af et utal af stearinlys. Sammen med varmen fra den indbyggede brændeovn gav det en god temperatur i den store stue. Og de levende lys gav – sammen med flammerne der kom ud gennem glasset i lågen fra brændeovnen – et behageligt varmt lys med interessante skygger.

Et par af møblerne var rykket ud til siden, men en stor læderstol med lav ryg var placeret midt på gulvet. Jeg kunne lige skimte, at der var bundet sorte reb til stolebenene, selvom de frie ender af rebene var skubbet ind under stolen. Det var tydeligvis mere et redskab end en stol.

”Jeg tænkte mig at du kunne sidde derovre” sagde hun, og pegede mod et hjørne. Inde i skyggerne så jeg en dyb stol med høj ryg, som jeg ikke lige havde lagt mærke til før. ”Der kan du observere hende, uden at hun kan se dig” fortsatte hun, og jeg nikkede. Stolen midt på gulvet havde ryggen mod stolen i hjørnet.

På bordet ved siden af stolen i hjørnet opdagede jeg nogle glas, en flaske vin, og en stor flaske med mineralvand. Jeg fandt også en propoptrækker, som jeg brugte til at åbne vinen med, men jeg lod derefter vinen stå, og skænkede mig et glas med mineralvand, og satte mig i den dybe lænestol.

”Perfekt” roste Dominaen sig selv ”hvis det ikke havde været for dit lyse hår, så kunne man næsten ikke se dig”. Jeg smilede. ”Hun regner vel ikke med at her er andre end dig?” spurgte jeg retorisk. ”Og så ser hun mig nok ikke, vel?”.

Spørgsmålet forblev ubesvaret, og vi talte lidt om Tøsen, som jeg kun havde set billeder af, hvad der skulle ske, og andet løst og fast, indtil der præcist kl. 20:00 blev ringet på døren.

Dominaen rejste sig hurtigt, satte dæmpet baggrundsmusik på anlægget, forlod lokalet, og kom kort efter tilbage i stuen med Tøsen. Overtøjet var ligesom mit forsvundet et sted i entreen, og hun var nu kun iført minimal beklædning.

Dominaen fik hurtigt placeret sig så Tøsen måtte dreje sig og derfor stod så hun havde siden til mig. Hun havde ikke set mig, og baggrundsmusikken betød at hun heller ikke kunne høre mig, når jeg drak af min mineralvand.

”Drej dig en omgang” befalede Dominaen, og Tøsen slog blikket ned i jorden, og drejede sig langsomt rundt.

Hun var smuk, Tøsen. Et uskyldigt ansigt med diskret makeup, omkredset af langt rødbrunt hår, der fik ekstra glød af de mange levende lys. Et par små, men faste bryster der tydeligvis ikke havde meget brug for den BH med halv skål de var nødtørftigt dækket af. En slank figur med en god røv i et par g-strengstrusser der var bundet sammen i siden med sløjfer, og hofteholder med holdt et par strømper der så ud som om de kunne sidde af sig selv på de lange ben der endte i et par højhælede frække sko. Alt var i samme matte sorte farve.

Dominaen smilede stolt i retning af det hjørne jeg sad i, og jeg nikkede anerkendende tilbage, selvom jeg var ret sikker på, at hun ikke kunne se det i mørket.

Med en overraskende bestemt stemme spurgte Dominaen: ”Har du opført dig som en god Tøs?”. Det gav et lille med tydeligt ryk i Tøsen. ”Ja” faldt svaret omgående ”men jeg har også været lidt uartig” blev det hurtigt tilføjet.

Dominaen forlangte at få at vide hvad Tøsen havde lavet, og spurgte efter en dagbog. Tøsen kiggede først da op på Dominaen, der nikkede i retning af entreen. Tøsen forsvandt hurtigt ud af døren til entreen, og dukkede hurtigt op igen, med en lille bog med noget der lignede stofomslag, og gav den til Dominaen.

Mens Dominaen åbnede og kiggede i dagbogen, lagde Tøsen sig over ryggen på stolen midt på gulvet, og støttede med hænderne på armlænet. Hendes velformede røv pegede på den måde hen mod mig, og det var svært ikke at nyde synet.

Dagbogen var åbenbart kun en summarisk oversigt over hvad Tøsen havde lavet, og Dominaen forlangte at få en nærmere forklaring på hvad de forskellige notater betød.

Mens Tøsen forklarede hvad hun havde lavet af uartigheder siden deres sidste seance, fik hun lædermanchetter på håndled og ankler. Det var tydeligvis en fast del af rutinen: Tøsen løftede på skift ben og arme, så det var letter for Dominaen at spænde manchetterne fast.

Dominaen bevægede sig derefter rundt om stolen, og hev rebenderne frem fra under stolen. Jeg kunne først da se, at der sad karabinhager fast i enden af rebene, og de var tilpasset i længden så Tøsen endte med at stå med spredte ben, og bukket godt ned over stolen.

Dominaen gik over i det modsatte hjørne af stuen i forhold til hvor jeg sad, og vendte tilbage med en række ting. Hun talte hele tiden til Tøsen, med en rolig stemme, og jeg ved ikke om det var fordi musikken overdøvede hendes stemme, eller det var fordi min fokus var på Tøsen, at jeg ikke fik fat i alt der blev sagt.

Denne ene af de ting Dominaen kom tilbage med, var yderligere to manchetter, men de var så store at de kunne nå rundt om Tøsens lår, og der blev de placeret. Denne gang kunne jeg svagt høre lyden af en kæde der blev fundet frem fra mørket under stolen. Et par dobbelte karabinhager gjorde det muligt for Dominaen, at spænde lår-manchetterne fast på en måde så Tøsens ben blev spredt yderligere fra hinanden, og hold fast i den position af kæden der gik rundt om stolens ryg.

Tøsens røv var nu ’et højeste punkt’ på hende, og Dominaen placerede de sidste par ting præcist på toppen af Tøsens røv. Tøsen fik en serie slag med flad hånd på hver balle. Først lette, men siden med hårdere. Jeg bildte mig selv ind at jeg kunne se lidt farve på hendes baller, men lyset snød mig sikkert.

På et tidspunkt fik Tøsen bevæget sig så meget, at de ting der lå på hendes røv, gled med på gulvet. Dominaen bukkede sig hurtigt ned og samlede dem op, mens hun sagde noget til Tøsen, der fik Tøsen til at bevæge sig uroligt. Dominaen smed tingene ned på stolesædet, så Tøsen ikke kunne undgå at se direkte på dem, og hun begyndte at bevæge sig lidt mere uroligt, i det omfang manchetter, reb og kæden tillod det.

Det første Dominaen tog fra stolen igen, kunne jeg se var en læder-padle med et solidt håndtag i enden. Det første slag faldt hårdt og kontant på den venstre balle, og Dominaen tog derefter et skridt til siden, og gav Tøsen et tilsvarende slag på den anden balle.

Efter en kort pause, faldt Tøsen lidt til ro, hvorefter Dominaen leverede yderligere en serie slag på ballerne med padlen. I starten skiftevis fra balle til balle, med varierende tempo, men ret hurtigt var der heller ikke noget mønster i, om den ene balle fik et, to eller tre eller flere slag, før Dominaen valgte at skifte til den anden balle. Et par gange blev der holdt pause længe nok til Tøsen troede at Dominaen var holdt op, før den næste serie af slag faldt.

Da Dominaen stoppede, var det tydeligt at se på Tøsens små bevægelser, og de lyde hun nu frembragte i en pause i baggrundsmusikken, at hun både nød og hadede behandlingen. Ønskede den skulle stoppe, kun for at fortsætte lidt efter.

Dominaen masserede Tøsens fjams gennem trusserne et stykke tid, hvorefter hun bandt trusserne op, og hev dem af Tøsen. Jeg kunne se hendes piercing – en ring – der blinkede i lyset fra de levende flammer.

Dominaen kom over til mig, og pegede i retning af vinen. Jeg skænkede vin, mens Dominaen med lav stemme sagde: ”Som du kan se, så kan hun tåle en del. Hun trænger vist til at der bliver lagt lidt flere kræfter i”. Hun rakte mig padlen og Tøsens trusser, og jeg gav hende det ene glas med vin.

Jeg duftede til Tøsens trusser. En svag men behagelig duft af ophidset fisse fandt vej til mine næsebor. Jeg forsøgte at dufte mig mæt, og skyllede efter med et glas af den gode rødvin, og satte glasset fra mig. Trusserne lagde jeg ved siden af mit glas.

Med padlen i hånden gik jeg over til Tøsen, der stadig ikke havde opdaget min tilstedeværelse. Jeg placerede mig så jeg stod i en vinkel så stoleryggen gjorde det umuligt for Tøsen at se mine ben. Jeg lagde de første slag med ca. samme kraft og rytme som jeg havde set Dominaen bruge, så Tøsen ikke skulle mærke forskel med det samme.

Efter lidt tid satte jeg tempoet ned. Til gengæld sørgede jeg for at slagene blev gradvist hårdere og fandt en takt der gjorde det muligt for Tøsen at forudse hvornår næste slag faldt – og gav hende tid til at undre sig over, at de var en del hårdere end normalt.

Jeg holdt en kort pause hvor jeg med bagsiden af min hånd mærkede varmen fra hendes baller. Jeg kunne også tydeligt høre lyden af hendes ophidsede åndedrag. Jeg stak en finger ind i hendes fisse der var drivvåd af hendes safter, og lige så varm som hendes baller.

Jeg gik tilbage til min vin, og udvekslede et par korte sætninger med Dominaen. Jeg fortalte hende at Tøsen faldt i min smag, og at jeg nok skulle overtage, men vi holdt samtalen dæmpet, så Tøsen ikke hørte det.

Dominaen smilede, drak det sidste af hendes vin, og rejste sig – og gik over til Tøsen. Med høj klar stemme sagde hun: ”Jamen så vil jeg lade dig være alene med Tøsen.

Det gav et sæt i Tøsen. Hun begyndte at stå uroligt. Hun havde ikke set mig, vidste ikke hvem jeg var, og vidste ikke hvor længe hun skulle være alene med mig.

Jeg svarede: ”Tak. Vil du ikke lige gennemgå tingene i min taske, og fortælle mig hvilke ting Tøsen har prøvet før, og hvilke ting der vil være nye for Tøsen?”. Jeg stillede mig ved siden af  Tøsen, foran stolen, så hun kunne se mine bukser og mit fodtøj. Jeg kunne tydeligt høre hendes nervøse, men ophidsede åndedræt.

I mellemtiden havde Dominaen taget min taske, og bevæget sig over til anlægget som hun slukkede. Hun stillede min taske på et bord, og begyndte at hive tingene ud, en efter en.

Da der pludselig var stille i lokalet kunne man tydeligt høre ilden i brændeovnen. Og reaktionerne på Tøsens åndedræt, når Dominaen kommenterede mit legetøj, efterhånden som det blev hevet op af Tasken.

”Denne her kende hun. Den kan du godt gå lidt hårdt til værks med”. ”Denne her tror jeg ikke hun kender. Den kan sikkert give en interessant reaktion”. For hver kommentar blev Tøsens åndedræt stadigt dybere og en smule hurtigere.

Til sidst gik Dominaen over til Tøsen og sagde: ”Jeg overlader dig nu i hænderne på en Herre som vil prøve dig, for at se om han vil overtage dig. Jeg forventer naturligvis at du vil gøre dit bedste for at tilfredsstille ham på alle måder, indtil han bliver træt af dig eller færdig med dig”.

Tøsen nikkede, og sagde noget jeg ikke helt kunne høre, men som tydeligvis var en bekræftelse, for Dominaen forlod lokalet uden at sige et ord mere.

Jeg holdt mig i nærheden af Tøsen, men uden at røre hende på nogen måde, indtil hendes åndedræt var blevet lidt mere rolig. Så fortalte jer hende hvad der skulle ske. Min stemme påvirkede omgående hendes åndedræt, og hun begyndte at stå uroligt.

”Jeg vil se om du er god til at slikke pik”. Startede jeg. ”Der er ikke mange der kan slikke pik på den måde jeg vil have det. Du får tre forsøg, og vil blive straffet afhængig af hvor godt du gør det, og hvor god du er til at følge mine instruktioner”.

Jeg holdt en pause, hvor jeg drak lidt af min vin, mens jeg lod min hånd glide over hendes krop. Jeg løsnede hendes BH, der straks gled af hendes krop, og ned af hendes arme. Brystvorterne var allerede hårde, men blev hårdere endnu, da jeg klemte dem, og legede med dem, og til sidst hev hårdt i dem. Hun ømmede sig.

Jeg stillede vinen fra mig, og gik ned til hendes røv. ”Jeg vil også teste din fisse og din røv” fortsatte jeg, med rolig stemme, og stak først en, derefter to fingre op i hendes drivvåde fjams. ”Jeg vil se hvor god du er til at bruge din fisse”. Jeg fingerkneppede hende hurtigere og hurtigere, og hårdere og hårdere.

Jeg kunne mærke hun var ved at komme, på sammentrækningerne i hendes skede, så jeg trak fingrene ud, og gav hende et hård slag over den ene balle. ”Du kommer naturligvis ikke uden tilladelse!”.

Jeg duftede til hendes safter på mine fingre, og lod derefter den ene glide ind i hendes røv. Med den anden hånd skilte jeg hendes baller fra hinanden, hev min finger ud af hendes røv, og pressede forsigtigt men bestemt de to fugtige fingre op i hendes røv, og mærkede hvor stram hun var, og hvordan hun gav sig.

Jeg var efterhånden godt liderlig, så jeg kunne ikke vente længere. Jeg stillede mig op til hendes hoved, knappede mine bukser op, og hev min pik frem. Den var halvstiv. Jeg tog fat om hendes kraftige hår, og trak hendes hoved tilbage. Hun åbnede omgående munden, og hendes tunge forsøgte at fange min pik, og få den ind i munden. Jeg holdt fast i hendes hår, så hun kun kunne nå min pik med tungen.

Hendes tunge undersøgte min pik og mine nosser i det omfang jeg tillod det, men efterhånden lod jeg mit pikhoved komme ind mellem hendes læber. Hun suttede mig præcist på den måde jeg foretrækker det, efterhånden som jeg trængte ind i hendes mund: Fast når jeg trængte ind i hendes mund, og hårdere når jeg trak mig tilbage, så mit pikhoved aldrig blev blottet.

På et tidspunkt var jeg ved at komme i hendes mund, så jeg trak mig ud, og lod hendes tunge lege med mine nosser. Først kyssede hun dem forsigtigt, så suttede hun lidt på den ene.

Pludselig suttede hun HÅRDT på den ene nosse, hvilket jeg syntes er både ubehageligt, og smertefuldt når det bliver gjort SÅ hårdt. Jeg hev hendes hoved tilbage ved at hive hende i håret, og hun slap omgående.

Jeg fortalte hende med skarp stemme, at sådan skulle hun ALDRIG sutte på mine nosser igen. For at sikre mig, at denne information ikke blev glemt fandt jeg mit spanskrør frem.

Det tegnede til at blive en lang, men interessant nat.

/Svirp