For sent til fest

Denne historie fra det virkelige liv, har jeg modtaget fra en Legekammerat.

I må så gætte på, hvem hun har leget med 🙄


For sent til fest

Lørdag eftermiddag: Jeg havde været i teateret og fået en sanseoplevelse af de store. Tidsplanen den dag var: teater, hjem og i bad og videre til fest med et par veninder.

Men mine tanker må have transformeret teateroplevelsen til en erotisk opstemthed.

I hvert fald kredsede al energi sig om sex. Nok mest af den manipulerende art. Trykken på knapper..

Vel hjemme fik jeg en fiks ide. Ringede til en legekammerats mobiltelefon. Da han tog røret, blev han spurgt om hvad jeg skulle gøre nu hvor jeg skulle i bad. Skulle jeg lege med mig selv og få orgasme eller skulle jeg lade være med at lege?

Den tyggede han lidt på og sagde: Du skal lege, MEN du må ikke komme.

Det kan jeg jo ikke, påpegede jeg. Nå, men så må du lege og komme, var rådet.

Og som lovet, så gjort. Jeg badede og indstillede mit bruserhoved på een hård stråle, som jeg rettede direkte på klitoris. Jeg kom på ½ minut… Men det lettede ikke trykket. Jeg blev nok endnu mere opmærksom på at jeg har behov som jeg ikke kan dække alene.

Jeg var jo lidt af en heks, så legekammeraten blev ringet op igen. Og nu gjaldt råd om påklædning. Jeg stod jo der nøgen og skulle lige have hjælp til hvad jeg skulle have på til fest. Han var jo en mand og ville kunne guide mig til at den påklædning der ville fange (uskyldige) mandlige festdeltagere..

Legekammeraten elskede farven sort. Og vi blev enige om sort 3/4 skåls BH, sort g-streng (af de mindste jeg havde). OG så var jeg igen på herrens mark. I hvilken rækkefølge skulle mine sorte strømpebukser uden stof til balderne påtages i forhold til trusserne?

“Du skal kunne komme ud af de der trusser..så de skal på til sidst..”. Over BH’en tog jeg en sort glat chemise, og fuldendte overkroppen med en gennemsigtigt grå hætte-bluse.

På et tidspunkt under vores samtale tilbød legekammeraten at checke hvordan resultatet så ud. Det syntes jeg lød som en fræk ide. Og han blev guidet gennem byen til min lejlighed. Vel vidende at jeg skulle ud af døren ½ time efter. Men han skulle jo bare kigge…

Han ringede på og fik en flaske vin i hånden som han åbnede, imens jeg tordnede rundt. Men jeg kunne jo ikke blive ved med at “trække tiden ud”. Og han sagde : ” Kom herned og vend ryggen til mig og bøj dig ned, så jeg kan se dig”.

Ufff.. jeg gøs… og sidesteppede hen til ham. Han lagde hånden på mine hofter og bevægede den ene hånd ned langs snoren i mine trusser, smuttede lige en finger ind og mærkede helt sikkert, at jeg var våd. Fordi jeg blev vendt om og kysset. Han kiggede mig dybt i øjnene:” Er det for meget?”.. Jeg gispede” Nej” eller jeg prøvede i hvert fald.

Han trak mig hurtigt ind i soveværelse og ned på alle 4 oppe i sengen. Og tændte jeg?? Waw.

Han kælede mig meget direkte og førte sin pik ind i mig. Red mig hårdt. Og jeg stønnede og nød det at blive taget. At han tog for sig af min krop.. Det gav ekstra nydelse at blive brugt på den måde. Og jeg var meget langt væk i rusen.

Han daskede til min balde. “Hov” nåede jeg at tænke hvad sker der her. Men det tændte. Tændte og tændte. Så al den hjernevirksomhed omkring hvad jeg accepterer og ikke accepterer lå fjernt fra mig.

Han slog med flad hånd på mine balder. Og jeg kunne mærke at jeg blev endnu mere våd.

Og sikkert specielt for jeg var langt væk i nydelsernes land fik han en finger op i mit bagerste hul. Jeg vred mig i ren refleks, ikke fordi det gjorde ondt (fordi det gjorde det IKKE)..men fordi jeg aldrig har kunne klare at jeg blev befølt der. Og det fløj tusinde tanker i gennem resterne af min hjerne. “Det må han ikke”.. “Det er for godt”.. “Lad være”.. “Jeg skriger hvis du stopper”..

På et tidspunkt lagde han hånden ved siden af mit hoved. Jeg havde lagt hovedet i madrassen for ikke at vælte omkuld. Var ikke et tænkende væsen på det tidspunkt, nærmere et dyr som reagerede pr. instinkt. Ingen tale og bare galopperende vejrtrækning.

Men jeg fik et splitsekund han stoppede for at høre og jeg skulle have mere. Jeg bed i hans hånd. ..Åhe. det skal man nok vare sig fra hvis man skal have hvide og ikke røde balder. Han snerrede af mig: “Hvis du bider igen, så får du slag i din mås”. Jeg turde ikke bide på det tidspunkt. Men lysten var der. Langt, langt, langt om længe kom jeg.

Behøver jeg at skrive at jeg kom meget, rigtig meget for sent til festen? Og blev delvist tilgivet, fordi mit mega-store smil og ophidsende tale om “GOD SEX”, kunne retfærdiggøre min forsinkelse.

Lysten er ikke blevet mindre med tid. Hverken til BDSM eller analsex.

Hilset være Herren.
dyb respekt

LadyMia