Den første fantasi

Nedenstående er en fantasi jeg modtog fra en Tøs.

Jeg kan specielt godt lide, at det er skrevet på en måde, så jeg næsten kan fornemme at hun virkelig har levetøsig ind i historien.


Jeg ringer på din dør og du lukker mig ind, jeg tager overtøjet af mig, og du beder mig om at gå ind i stuen og sætte mig på sofaen.

Lyset i lejligheden består kun af stearinlys og der er blevet sat stille musik på.

Jeg sidder stadig alene i stuen, du kommer ind med noget i hånden, hvad det er kan jeg ikke se, du siger til mig at jeg skal lukke mine øjne og det gør jeg så, jeg kan mærke at jeg får bind for øjnene så jeg intet kan se.

Du hvisker i mit øre at jeg skal rejse mig op, og du fører mig ud på gulvet, du siger til mig at jeg skal smide al tøjet, hvis jeg ikke gør ville jeg blive straffet.

Jeg siger ingenting, du trækker mig hårdt ind til dig så vi kan mærke hinanden, du siger “forstået ?” og med det samme siger jeg “ja herre”.

Jeg kan høre at du tager nogle skridt baglæns og sætter dig ned foran mig.

Jeg tager min stramme trøje af og derefter mine bukser af, lige nu står jeg kun iført min sorte bh og min sorte g streng.

Du siger til mig at jeg skal vende mig om så du kan se mig bagfra. Mens jeg står med ryggen til dig, siger du til mig at jeg skal tage resten af. Jeg tager langsomt min bh af, og bukker mig langsomt ned mens jeg tager min g streng af.

Min vejrtrækning bliver tungere, jeg vender mig om og er helt nøgen, du rejser dig op stiller dig tæt på mig men du rører mig ikke men hvisker i mit øre at det havde jeg ikke fået tilladelse til at vende mig om.

Du tager fat om mine hofter og trækker mig indtil dig igen hårdt så jeg kan mærke dit stive lem, jeg udbryder et lille støn, du fører dine hænder fra hoften op langs siden og med dine tommelfingre rører du mine stive brystvorter og videre op til mine skuldre, du trækker mig ned på knæ.

Du siger til mig at jeg skal åbne dine bukser og det gør jeg så, knap for knap, dine ene hånd holder mig fast på mit hoved.

Jeg tager dine bukser af og hiver derefter dine shorts af, du siger til mig at jeg skal tage dit stive lem i munden, med min ene hånd tager jeg fat om den og fører den ind i munden lader min tunge lege lidt på spidsen af dit lem, med din hånd på mit hoved styrer du bevægelsen og hastigheden.

Med min anden hånd lader jeg den glide op og ned ad min mave lader den røre mit ene bryst, du trækker mit hoved væk og siger til mig at jeg skal lege med mig selv, du sætter dig ned og jeg sidder stadig på knæ stadig med den ene hånd på mit bryst leger med det, den anden hånd lader jeg glide ned ad maven ned til min våde fjams, lader pegefingeren lege med min klitoris.

Jeg udbryder et lille støn, med to fingre trænger jeg ind i mig selv, jeg nyder det, bliver ved med at lege lidt mere med mig selv, jeg tager de to fingre som har været inde i mig ud og slikker dem rene med min legesyge tunge, jeg nyder smagen af mine egne safter, jeg kan høre at du rejser dig op og smider resten af dit tøj.

Jeg stopper med at lege med mig selv, du går om bag mig tager med den ene hånd fat om nakken på mig og rejser mig op og siger til mig at jeg ikke har fået tilladelse til at stoppe og jeg skulle få min straf.

Jeg siger ingenting jeg kan mærke at mine safter løber lidt ned ene inderlår “forstået ?” siger du med en fast stemme og jeg skynder mig straks at sige “ja herre” stadig med din hånd på min nakke fører du mig ind i dit soveværelse, du siger til mig at jeg skal stille mig op på alle fire på din seng og fortsætte med at lege med mig selv.

Mens jeg støtter på den ene hånd lader jeg den anden glide ned langs min mave videre ned til min endnu mere våde fjams, jeg lader en enkel finger trænge ind i mig, jeg kan høre at dit åndedræt bliver en smule mere tungere.

Du tager fat om mine hofter og trækker mig ud til kanten af din seng, lige pludselig kan jeg mærke at du trænger dybt ind i mig.

Jeg begynder at stønne, dejlig fornemmelse at blive fyldt ud, tempoet bliver sat op og du stopper efter et stykke tid.

Jeg hvisker til dig at jeg vil have mere men du siger til mig at det har jeg ikke fortjent da jeg ikke har adlydt min herres ordre, og siger at jeg skal have min straf.

Du tager fat i mig og rejser mig op, du tager fat i mine arme og lænker dem fast så jeg intet kan gøre, jeg er vendt med ryggen mod dig.

Du tager pisken i din hånd og lader spidsen af den røre det meste af min krop meget langsomt.

Du hvisker i mit øre at jeg har været en meget ulydig slave og at man må kun gøre hvad ens herre befaler dig til, og jeg siger med det samme undskyld til min herre, men det er ikke godt nok siger du, du trækker dig lidt væk det eneste jeg kan høre er vores åndedræt.

Du slår mig en enkel gang på ballen med pisken hårdt men ophidsende, jeg nyder det, og så slår du en gang til, du spørger mig nu om jeg kan finde ud af at adlyde dig, og jeg siger provokerende at jeg ikke er helt sikker, du slår mig en gang til og jeg nyder det, efter det slag siger jeg ja herre jeg forstår nu.

Du stiller dig tæt op ad mig så jeg kan mærke dit stive lem mellem mine baller, du gnider dig lidt frem og tilbage jeg nyder det.

Du slipper mig løs og siger til mig at jeg skal ligge mig på ryggen på sengen, det gør jeg så og du fastspænder mig til din seng så jeg ligger i et kryds, du kysser mine bryster, lader din tunge lege lidt med mine brystvorter som er stive og du napper lidt til dem. Du kysser mig på halsen og jeg vender mit hoved for at fange dine læber men med uden held.

Du sidder nu med benene halvt oppe på mine skuldre, du løfter mit hoved og fører dit lem ind i min mund, jeg tager imod den som et sulten menneske lader min tunge køre op og ned, tager dine nosser i munden og slikker på dem.

Jeg kan høre på dit åndedræt at du nyder det, du stopper mig og kravler nedad, jeg kan mærke din tunge køre langsomt på klitoris, med tre af dine fingre fører du ind i mig og jeg stønner, jeg ligger og vrider mig i længsel om at komme fri så jeg kan røre ved dig.

Men du fortsætter med at slikke mig, med tre fingre oppe i mig tager du en fjerde og langsomt trænger den op i min anus, udbryder endnu et støn, kan mærke at mine safter vælter ud af mig.

Efter et lille stykke tid tager du fingrene ud og lader mig slikke min safter af dine fingre du tager dem ud af munden på mig, og tager fat om det ene bryst og jeg er helt tændt og ligger stadig og vrider mig, jeg er så tæt på ved at få en orgasme, du tager dine fingre fra mit ene bryst og lader dem trænge op i mig igen.

Jeg stønner mere og mere og jeg kan mærke at jeg er ved at komme jeg vrider mig mere og mere og til sidst kan jeg mærke at jeg er ved at eksplodere og jeg får den skønneste orgasme.

Jeg vrider mig i vildskab, du bliver ved med at slikke mig og jeg får en pirrende følelse i hele kroppen jeg ryster over det hele, og jeg beder dig min herre om at stoppe, men det gør du ikke du nyder at se mig vride i sengen, jeg prøver ihærdigt at komme fri men kan ikke.

Du stopper efter et stykke tid og tager dine fingre ind i min mund så jeg igen kan smage mine egne safter, du bukker dig forover og giver mig et lidenskabeligt kys.

Du befrier mine ben og arme men jeg får ikke lov til at gå fri, du vender mig om så jeg ligger på ryggen og du fastspænder mine hænder sammen, jeg gør modstand da jeg hellere vil have dem fri så jeg kan få lov til at røre ved dig.

Du tager hårdt fat om mine håndled og spænder dem fast bag min ryg, du løfter mig lidt op så jeg sidder på mine knæ, du hvisker til mig at det skulle jeg ikke havde gjort,

Jeg lægger mit hoved ned på sengen så jeg strutter lidt mere med bagdelen, du trænger hårdt op i mig, langsomt frem og tilbage, du lader din ene finger berøre min anus, med din anden hånd giver du mig et fast slag på ballen samtidig du trænger dig ind i mig og ud igen, du giver mig et slag til og jeg bliver mere og mere ophidset,

Du siger til mig at jeg har været en slem pige, du trækker din finger ud af min anus, du siger til mig at du vil tage mig i min anus.

Du trækker dit lem ud og langsomt trænger dig ind i min anus, jeg udbryder et støn og det samme gør du.

Du spørger mig om det er godt og jeg svarer igen med “ja herrer” og jeg bliver mere og mere ophidset, tempoet bliver sat lidt op jeg prøver at komme fri fra håndjernene,

Du ser mig gøre det og du stopper, du trækker dig ud og trænger ind i min våde fjams, du holder med den ene hånd på mine fastspændte hænder og med den anden giver du mig endnu et slag bag i.

Du tager hånden op og holder fast i min ene skulder, du trænger dybt op i mig, du tager mig hårdere og hårdere og vi stønner mere og mere, tempoet bliver hurtigere og hurtigere indtil jeg kan mærke at du kommer op i mig med et brag, fylder hele mig med dit sperm.

Tempoet bliver langsomt sat ned, du trænger en sidste gang dybt ind i mig, du løsner mine hænder på ryggen og vi ligger os ned og kysser hinanden lidenskabeligt, holder om hinanden indtil vi døser hen.